Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Posla bi mu delegaciju da ga doceka u kupace i borolete sa peskirima oko vrata kao onda kad je Krivokapica docekao ona njegov jazavac u iscijepane farmerke
-
jos jedne vracene u zivot...
Za druga sam radio i rekao sam sebi nikad vise u zivot ne zelim da vidim, cujem ili pokusam da farbam multi spoke tocak...
ko zna koliko sati rada...put 100 sigurno jer...
-
Veće su šanse da pođem na Knindžu nego na Rikija.
-
Stranac daje specijalno punomoćje kod notara da može npr državljanin cg sa ličnom kartom umjesto njega elektronski da potpisuje dokumenta.Notar elektronski potpisuje punomoćje i šalje na mail
I to...
-
А кад си други не значи да нијеси први, јер си први трећем, а трећи теби други.
[emoji23][emoji23][emoji23]
-
A sto ne bi dva tri puta kad podjes iz kuce, kad nema nikoga, pa iskljucio bojler, pogasio sve, ostavio samo frizider, uzeo stanje prije i poslije. Takodje mozes u okov da kupis, (pretpostavljam da...
-
Onako, na prvu: bojler 2-2,5kw;rerna 2,5-3kw(oba grijača) ;mašina u trenutku kad radi grijač 1,8-2kw
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
-
Javi ako dobijes bilo kakav info za taj dnevni log, vrlo rado bih volio da ga i ja dobijem.
Inace da potvrdim upravo ovo oko zalbe i koji su njihovi next steps. Jutros su bili kod mene iz CEDIS-a...
-
joni
https://media1.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExYXlwd3lyYmw4a3dwcHlmM3J2aGNxbHkwMjA3NTJzaDd1b3F2aTNuZSZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/cg3hGL5fbON3AIVPm7/giphy.gif
-
Za uporedjenje i analizu malo od kad sam uselio, vodim statistiku. Cini mi se da je cijena ista, mozda je bilo promjene u racunanju...
-
U današnjem svijetu IT sve može. Samo me interesuje kad nastupa taj trenutak odluke i ko pritiska to puce za +500[emoji1787]. Nemojmo se zezati, u ovoj malo većoj varošici od CG đe svako svakog zna,...
-
Može li obratno ona narodna:
Radovanje ludom obećanje
[emoji1787]
-
@hercules kad razmišlja o predlogu
https://i.giphy.com/eiwauFJGF0hb2.webp
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
-
Blu trenutno bez foruma
https://i.postimg.cc/qv0Gk5jQ/20260205-135325.jpg
Forum bez nje nije isto mjesto
-
Jednog mog poznanika kad smo bili omladinci je rutinski/random zaustavila policija dok je uredno regulatno vozio, bio vezan, pusio cigar, razgovarao na mobilni, pio tacno se sjecam sprite i jeo...
-
Ako ko ima snimak đe je obučena a da nije preuzet sa TV-a nek mi proslijedi.
Ozbiljno sad, ono je terminalna faza egzibicionizma. Došao sam u fazu da mi je baš žao gospođe, jer em ima složenu...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260124/54b30bdf3d97e071ecab953fa12424f5.png
Padaju ove stotke u gostima ganoLa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Smjernice za kupovinu auta:
Ne uzimaj dizel ima plivajući zamajac, turbinu i skupe dizne,
Ne moj na plin, to stalno trokira, ne umije niko da ga našteluje,
Ne uzimaj sa 3 vrata, stalno se moraš...
-
Imao sam divne roditelje, koji su tačno bili ono što dvoje ljudi, koji dijele život, i rađaju nove, treba da budu.
Stari je bio čvrst, a lijepo sakriveno mekan, tvrd, zadrt i uporan, pod stare...
-
Eto, vidiš kako može sve da se upakuje u diplomatski rječnik i objasni jedna "normalna geopolitička situacija".
Jes da si sad u ulozi glasnogovornika "specijalne operacije" u UKR, ali svi smo mi...
-
Drage forumasice i forumasi, srecna Nova 2026. Svako dobro vama i vasim familijama. Da vas zdravlje posluzi, i sto vise da se smijete.
Nastavljamo da se druzimo. Lijepo, korektno i dostojanstveno....
-
Sve posle ovoga je suvišno
-
U Jugoslaviji su bili opterećeni radnici sa blizu 100 radničkih odmarališta. Danas takva opterećenja nemaju radnici. Ne moraju da putuju i da gube vrijeme na putovanje, već im je stvorena prilika da...
-
Svi mi možemo, samo što neki nećete.
-
@biljaneta & @Bluemoon jednom da se prozovete je OK. Dva puta desi se.
Ali 3 puta i tako redom do 25 puta mogo je kumare, mnogo je. Imate privatne poruke pa tamo nastavite do iznemolgosti, ne...