Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Dok ga ne zatekne uz uzglavlje dok spava.
-
Dobro je dok ga ne zatekneš na prag od kuće i još ti traži 2€ za dojč
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
-
Na danasnji dan moj stoji ispod kreveta a usisavam klasicnim, ne znam zasto, ali tako mi lakse :D
-
Kako ne, a kad ce rostilj ako ne sad :D
-
Upravo prošao, ostao je neasflatiran kružni tok u Lastvi Grbaljskoj, sve ostalo je pod asfaltom (dva sloja, kada se završe svi ostali radovi onda ide treći, habajući, sloj asfalta, negdje na zimu...
-
Ima ima ali je to preskupa rabota,pa neće niko da plati. Nerđajući čelik i tig zavarivanje,ispada auspuh ko da je od zlata ;)
Ispadoše rusi i turci bolji majstori od nas,samo zato što je kod nas...
-
Bukvalno se pojavite na šalter i izjavite đe živite. Apsolutno nikakve provjere niko ne radi. Možeš da navedeš da ti je adresa štala bb i tako će da upišu.
Muž može u jednu opštinu da bude rezident,...
-
Ja ne znam sto je s ovim narodom.
Idem pravo juce motorom na stari blizu lokala Verse, lik iz suprotnog smjera samo naglo skrenu u moju stranu da ubode parking, sreca pa sam polako isao, pas...
-
Ovako voze volovi pod pratnjom , dzabe zakon pise , tako im je dozvoljeno
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/810226/up-podgoricanin-nepropisno-preticao-u-tunelu-ras-ozbiljno-ugrozio-bezbjednost-drugih-ucesnika-u-saobracaju-video
Kakvih ludaka ima, ovo je robiju...
-
Vozi se kao da je autoput... to je najveci problem. Normalnom brzinom i brzinom 20km preko ogranicenja se sve na vrijeme vidi i po mraku. Ja sam se juce vracao i isao brze, ljudi su silu na sramotu...
-
Direkt ovako preko snimka vlasniku vozila 4k eura, zatvorska kazna i oduzimsnje vozacke dozvole kao i redovne posjete psihologu godinu dana... Pa neka se dogovore ko je vozio i na koga je auto...
-
bozemioprosti
https://i.postimg.cc/RFDnkfpF/IMG-0186.jpg
-
Sreca velika za ovu zenu i dijete
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
-
Odmori fabia malo,raznese se od ozbiljnoga posla,kumim te bogom [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my Volkswagen
-
debil
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-hronika/808860/video-uhapsen-vozac-vozio-u-alkoholisanom-stanju
-
As of early 2026, a 74-square-meter (approximately 800-square-foot) apartment in Manhattan generally costs between $1.1 million and $1.6 million USD to purchase, with prices varying significantly...
-
Ovaj luksuz koji pominjes u kucama isto mozes i u stan, samo sto onda platis stan 400-500k, sto bi te isto ispalo i za kucu od 200m2 na plac od 600-800m2 :)
Zapadnjacki nacin planiranja prostora...
-
Vjerovatno ce se brzo raspasti, jer korijen podize tu zemlju.
-
A to ostavljanje auta po putu, iako ima regularno i garazu i parking ispred garaze, al ko ce otvarat kapiju ispred kuce, je izgleda karakterna crta u PG.
-
Kad crnagoraput ovo zavrsi imat cemo letece automobile pa nam ovo realno nece ni trebat
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Pojma nemate. Završena je prva dionica u roku do kraja aprila kako su i naveli bili!
-
U pravu si. Ipak je bolje da u ulaz imas jedno 10ak nervnih bolesnika u prosjeku
-
Ne napisah niđe da je bolje.
Napisah da plac 400m2 nije plac za kuću. Evo svaki kvart je pun malih placeva i kućerina bez m2 zelenila. I onda auto na ulicu se ostavi jer naravno nema đe da se...
-
Ko postavi bandere tuda oganj u njih..
Ima li neki izazov u toku ko ce vise bandera okinuti i slicno?
Zna li neko tuze li opstine ove divljane zbog unistavanja javne imovine?