Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Znam da je sezona počela i da je vruće i teško i slaba šansa ali da probam:
Potreban roštilj majstor za morsku hranu (ne mora zaista nužno biti baš majstor, samo iole spretan i voljan da nauči;...
-
Dobio si report??? :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:....pakao..
Realno, covjek je u pravu..mogao si ga opomenut da ispravi i sve ok...
A sto je ovo silo nebeska...
-
Poklanjam stvar,nisam tu da zaradim..potrudio sam da sve objasnim i nekome mozda pomognem...zar je grijeh toliki bio da mi se u par minuta obrise cijeli tekst gdje sam opisao sve i ubacio slike i to...
-
Danas, vraćajući se iz Bara, onamo prije rampe za Virpazar kad se ide iz pravca Bara, vozim i evo malo pašče nasred puta, stanem da ga pokupim, staju neke djevojke iza mene, kaže ima jos ih 3,...
-
Cijene su uglavnom od 20 do 40€ osim za nokiu 5110 i 8310 one su 50 i 60€. Naravno za više kupljenih dogovor a za sve kupljene mnogo dobar popust. Napiši koji te konkretno zanima i brzo odgovaram.
-
A neki odje metak ne odbijaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
1. - Prvo se na forum rezervise, pa se salje poruka.
2 - Umijete li se predstaviti? Imate li makar osnovnu kulturu. Ni dobar dan, ni nista.
Dakle za ove dvije osobe sa obim brojevima, ne moze.
...
-
Ovo sam se i ja mislio (sa lemljenjem), jer ima samo 4 žice i nije komplikovano. Izgledalo bi užasno jer bih morao dremelom da "kasapim" UPS kuciste, pa sam ipak narucio sa AliExpressa.
A ovo je...
-
Hvala, imam USB-RJ45 koji ne odgovara jer ovome utor ima 10 pinova. RJ45 koriste oni stariji "bijeli" UPSovi ako se ne varam, a ja imam gomilu ES700 koji imaju samo RJ50.
Snađoh se u neku rupu na...
-
NVIDIA GeForce RTX 3080 Founders Edition 10GB GDDR6X ..... 370 EUR
-
Refresh...
200 eura, strašni zvučnjaci :D
-
Na stanju 2 kom. ASUS TUF 5070Ti Cijena:1050eura
-
Ima jedan mali kucak tu u naselje neko ga je ostavio a strasan je mrcio se, branim ga tuda od pasa, ljudi bojim se brzo ce ga u sinteraj
Ako bude ko zainteresovan od vas javite, spreman sam da...
-
bolji su gosti psi od 40+ kila no dostina onih podpazusnih histerija :D :D
-
Ti koji “mjere” pse, npr hoteli koji primaju pse do 10kg, ne računam kao pet friendly.
-
Zavisno bogme i od velicine psa svi su pet frendly dok im ne reces da ti cuko ima preko 45kg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Malo kasan odgovor, ali može valjati nekome :)
Nije sjajno stanje po tom pitanju u PG, ali je bolje nego sto je bilo.
Generalno svi kafići iz franšize Caffeine su pet friendly unutra, zatim sve...
-
sve se razumijemo, isti sam
mene licno sto se tice za sam za sve nase pse i macke bio spreman uraditi vise no za sebe cini mi se
znalo se ulecet veterinaru po 3/4 plate da se ne trepne, vozit po...
-
Takvi su svi [emoji16]
Jeo je neku malo bolju Acanu dok je bio štene, od tada (evo 5 godina) samo ovu. I vidi se da je odlična nema što. Sa tim da je u kući lako se "osjeti" [emoji846] kad pojede...
-
mi smo uzimali purinu dok smo imali pesa, narocito za stenad je skuplja - mislim da je isla i put 15e/kg
zasto ne cisto meso - nema u cistome mesu sve sto mu treba za pravilan razvoj - ako jede...
-
Ovaj moj je kao varburg...sto god mu das, on trosi :joy: Samo da je kolicinski koliko treba. Jednom je 5 bataka pilecih pojeo :joy::joy::joy:
-
Moj pas te granule gleda kao cips:) dvije one cinije pojede dnevno iz dosade
Ako mu ne das sto kuvano mljacka na prozor cijeli dan, bas ono sapom grebe staklo i daje ti do znanja da je vrijeme da...
-
Ovu. Džak je 9,7kg i plaćam ga od 77 do 82e čini mi se. Kao kad. Ima i veći džak, nešto oko 13kg i on bude 110e čini mi se....
-
Pitanje - iz vasih iskustava koji su lokali u PG pet friendly?
Ne samo sto se terase tice, nego za sjesti i unutra dok je zima?
*terase su fine za sjednut kaa u dimnjak od TE Pljevlja :D
-
1127. Imam klimu na poklon... 9ka nije invertorska ali potpuno ispravna AUX marka, mozda bi joj jedino trebalo jedno detaljno ciscenje i to je to... ako nekome treba neka mi se obrati u DM ili jos...