Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Stari Kristal se prebacio u Central Point a taj na Pobrežju je novi Kristal, tj. restoran su otvorili momci čiji je prostor.
Sent from my 17PM using Tapatalk
-
Ko moze da ne pali auto do posla, do parka za trening, do skole i vrtica, e to je luksuz danasnjice.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
ada mora tako kad ima 2 lazne trudnice na bolovanju
-
Moj plac je 600 kvadrata. Ne da je mali nego sa komsijama se grlim cini mi se. Ja se odbih sa svake strane ali oni nikakvu zakonsku normu postovali nisu i kad se kolju ljeti dzabe sve. No sreca ove...
-
Ja odmah reko' na tu temu da nekoga drma zatvorski vajb, što bješe simptomatično s obzirom ko su nezvanične gazde... [emoji1787]
Sent from my 17PM using Tapatalk
-
Prica onih koji nikad auto iz salona izveli nisu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Koliki smo baksuzi, taman taj cmicak da ubodu
-
Бијаше ми мало гадно кад виђех по твитерима ону аветну Недовићку како тражи да се Лаковићу прекине говор, а до прије 5 минута у исту партију били.
-
Gando jedan castan i posten lik, sve radi iz cistog ubjedjenja, masu stvari izgurao i svaku podrsku treba da ima.
Tu es mon hero.
-
Е вала ако нам ни Гандо не ваља нема нам спаса.
-
Tako, brate, skupis mosnjice i kazes.
-
Milo Božović and Daka Davidović like this.
-
Petar Komnenić (neću da ulazim u način rada) je pokazao kako sistem (ne)funkcioniše i to je do kraja ogoljeno. Da je sa druge strane imao sposobne sagovornike ne bi mogao ništa iole zanimljivo da...
-
Po mom mišljenju, ko ima činjenice na svojoj strani i makar pola mozga da nije satrulio može oko Komnenića kolo da igra i da mu ovaj ništa ne može. Nezavisno od toga što je nevaspitan, bezobrazan,...
-
Najjači su mi ovi kojima smeta Komnenić što upada gostima u riječ, šatro neka kultura sačuvaj Bože... [emoji23], ne mogu ga veli slušati kako je nekulturan, auuh. [emoji1787]
Upada svakome u riječ...
-
ovakav joj je svaki (revidirani) predmet bio u osnovnom sudu.
neznalica.
-
E ali nece ovi odje da ti prime ako nije kupljeno kod njih ili njihovih partnera
-
Zavisi od slučaja do slučaja. U konkretnom, s obzirom da se radi o Milošu Medenici, zadržavaš ga, sprovodiš nazad u stan i ne napuštaš objekat. Odmah obavještavaš nadređenog o situaciji i tražiš...
-
Ne mogu da vjerujem da stvarno raspravljamo o ovim stvarima. Zar su nas stvarno toliko zatupili da neko može isrkeno da misli da ovdje nije policija zajebala stvar?
-
Prosto nerealano koliko ispranih mozgova u jednoj partiji.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Plate prate i cijenu m˛. Okvirno 2 plate ~ 1m˛
2000 do 2005 - prosječna plata 150€ do 200€ a m˛ 400€ do 500€
Ruski bum (sjecaju se svi kad ruski kupovase) 2006. Do 2008 god prosječna plata...
-
Čoek bi pomislio da će poslije decenija borbe protiv omraženog kriminalnog sistema čija je jedna od udarnih pesnica bila Medenica osvježivači jedva čekati da im zabibere i da će samoinicijativno...
-
Same here. Svi bi smo srećniji bili da su se moji roditelji razveli.
Ne znam, vidim po nekim svojim drugovima da se ne mogu gledat sa ženom i razveli bi se da imaju mudah, ali... okrenu se crkvi i...
-
Svako malo se vraćamo na iste rasprave. Nisu Srbi bili diskriminisani po nacionalnom ključu, nego po partijskom. Srbima iz dps-a je bilo odlično. Za to ti je dovoljan dokaz ponašanje prosrpkih...
-
godima su se žalili kako gradska uprava radi protiv interesa fk budućnost kao i njih (navijača). za to im je bio kriv dps jer mrzi Srbe. onda su doveli na vlast ove te sad gaze po ovoj državi i...