Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Pošao sa 3 ponude iz drugih stovarišta i dobio popust.
Ne znam nikoga, niti ikakvu vezu imam.
-
Ako neko skorije planira da trguje materijal ili da gradi nešto
Trenutna cijena
Armaturna mreža Q257 - 7ica 42,30€ komad
Titan 42,5N 50kg - 8,12€
Rabat 24%
KIPS
...
-
https://www.google.com/maps/place/VBH+Montenegro+d.o.o./@42.3697818,19.222831,1543m/data=!3m2!1e3!4b1!4m6!3m5!1s0x134de98ffcff6c4d:0x37bda65abb8edf67!8m2!3d42.3697818!4d19.222831!16s%2Fg%2F11c5rs36ht?...
-
Ahahahaha nasmija me.Emotivno sam vezana za tu knjižaru pa otud. :joy:
Ma ukratko online sam kod njih uzela dvije knjige da preuzmem u radnji onda su se ugasili pa su me vozali kako da preuzmem i...
-
Metron sam gledao po zgradama, al.mozda samo na veliko rade, ne znam.
-
FlotAlba znam d aradi te staklene igrade, obavezno uzmi 4+4, izmedju folija.
-
https://i.postimg.cc/R0k2Y1Q2/FB-IMG-1686606955791.jpgupload a pic
-
12.10 EUR ako je pošiljka između 75 i 150 eura.
Nijesam siguran koliko je kad je faktura ispod 75 eura (mislim da je bila 5 eura).
-
Mislio sam da ovo nikad neću reći,ali evo:
Beretini pod hitno da pređe na ishranu algama,brokulijem...Bez zezanja.Momak ima nesrazmjerno napucan gornji dio tijela u odnosu na noge.To ga ometa u...
-
Ne mogu gledam Malu nevjestu.
-
Pazi, Biden je navukao dosta glasova starijih zbog pandemije. Plus, liberali su se masovno angažovali, pregazili su sa kampanjom ovaj put, iako su imali očajnog kandidata. Osim toga, Biden je...
-
info iz prve ruke od komsinice iz LA - kaze da vas pozdravlja puno i da se relaksirate i posmatrate lagano dolazak do finalnog rezultata (ni CG Vlada se ne formira u 7 dana a kamoli pozicija...
-
Ne vjerujem da ce Biden da dozvoli to, znas li sto bi bilo tu da je milion ljudi?
Tesko da moze da se smanji broj zarazenih na dnevnom nivou, nemaju nikakvu kontrolu.
-
Volim te brate. #volimdakucam
-
Auh tebra, bio si zabavan prvih par puta...
JUST IN: Pennsylvania Secretary of State says winner of the state could be known today.
Trenutno 105k razlika.
Sto je sa Arizonom? Preokrenu li to...
-
-
https://i.postimg.cc/g0fPF7P1/0-E24-E287-82-CD-4321-90-C5-AD27-B5884-A2-C.jpg
-
-
Pa oni nece da im ljudi dolaze na te skupove zbog pandemije, to sto je juce rekao na tom parkingu je cula cijela Amerika.
-
Ja i dalje ne kapiram vas koji ne vidite da je trump = mir u svijetu... ali dobro... samo boga molim da pobijedi i ovaj put...
-
Tesko se moze dokazati balkancu gdje mu je mjesto kad nema sopstvenu spoznaju, mjeru i svoje mjesto kvaliteta za ono sto kritikuje. Ne vidi sta je, odakle je, gdje je, ali zna da u pezorativu...
-
Gotov je,skida ga čika Džo 3 novembra kao prackom,pocistice ga lagano,biće tako ubjedljiva pobjeda da će se ljudi pitati kako je on mogao biti predsjednik amerike zadnjih 4,5 godina[emoji18]
...
-
Pa ako je tako, sto nije uradio nesto po tom pitanju?
-
Kontaktiraj bilo koji servis u PG to radi. Cik mislim da radi i Roaming Montenegro posto su postali zastupnici za Xiaomi.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
L
Послато са pocophone f1 помоћу Тапатока