Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Treba peticija za smjenu kompletnog rukovodstva carine i pošte!
-
s kim ćete proslavit mjesec dana od 21. januara?
-
Ono naše od 21. su zatrpali, neće prije ljeta
-
19. Jan poručen, 29. Stigao u CG
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
E zbog ovakvih vise ne salju kod nas. I jos kaze “NORMALNO ne preuzeh”! [emoji23]
A plati tih 4 eur, jer nije prodavac u obavezi da ti nadoknadi lokalne carine, poreze i taxe
-
Rasulo. Cekam paket 6 sedmica, ni traga ni glasa.
-
Ja bih licno vjerovatno jos dublje zaglibio (kao da vec nisam) u long COVID19 fazi da nije bilo upravo ovog foruma i par forumasa (zaboravih imena) sa veoma interesantnim shareovanjem clanaka i...
-
Moja drugarica je imala na nekom testu za antitijela neku količinu od 5000+ da joj se maltene laborant zabezeknuo pa je ispitivao koju je kombinaciju vakcina primila...maltene, ne može ti korona...
-
Pitanje, da li testovi, brzi i ovi drugi, podržavaju nove sojeve virusa, to jest, da li će ih otkriti?
-
Kod nas doktori ukljucuju antibiotike i za najmanju stvar, o tome ne bih pretjerano pricao. Za COVID19 se ukljucuju (u CG barem) radi mogucnosti dolaska do sekundarne infekcije, predostroznosti radi...
-
nije lak, ali koji posao imaš u CG da možeš da zaradiš 1-2.000 mjesečno na početno ulaganje od 3-4.000 a da ti ne treba neko specifično znanje? neku traženu školu ili zanat nemaš, šta ti ostaje osim...
-
Ja sam imao ove simptome, nos malo začepljen, peckanje u grlo i to je to.. prošlo mi je brzo, evo nedjelja dana od toga, kao nov nisam ni išao da se testiram, dobro se osjećam i nemam nikakve...
-
Da, doktor mi je dao jednu dozu i trebao sam da dobijem drugu za sedam dana ali nisam otisao po istu. Ako te bas interesuje koji doktor slobodno me PM i dobiti ces sve moguce informacije. Koliko je...
-
Je li bas da je nebitan. Ovakve likove je proteziralo Ministarstvo kulture, dijelilo im penzije i stanove, a kad god je trebalo davalo im vrijeme na RTCG, u novinama, saopstenjima....
A sad je kao...
-
Ne smatram sebe sanjarom, nego optimistom.
I mislim da ce jednom ova drzava iskoracit i izaci iz balkanskog blata.
Eto Hrvatska je iskoracila. Nije ostala sa nama u ovo blato. Sloveniju necu...
-
To što misliš ti i manji dio pravoslavnog naroda o SPC treba da određuje kako će cijela država da se ponaša jel? Opet podmećeš da na Cetinju nema ljudi koji podržavaju i SPC i Joanikija i pokojnog...
-
Ja imam svoj stav, postovanje ustava i zakona CG, ko pokusa to da narusi je terorista, kraj, ovo je zamalo pa teroristicki akt, zabraniti nekome da obavi liturgiju jer ne razmislja kao oni, je van...
-
Sada popis, pa oduzimanje imovine i hapsenje Mila.
Drzava se lijeci od tumora DPSovog. Inace, cijela CG pije kafu jutros, dok par stotina jadova na CT guta suzavac jer su suzeni u glavi.
Sent...
-
Jako plitkouman stav.
Ocigledno ne vidis siro kontekst ovog desavanja.
Ovo najmanje ima veze sa crkom, a sve je u vezi mafije koja misli da je jaca od drzave.
Jedan vjerski obred treba da se...
-
Možda ce Cetinjani imati cijeli život pred sobom da se sjećaju kako su od oboda došli na fabriku čokolade i da im se mitroplit ustoličuje u 21.vijeku na ovaj način jer su oni odlučili da su samo oni...
-
Kad covjek ne vidi izlaz i vidi samo provaliju ispod sebe spreman je svakog povuci sa sobom u bezdan. Tako ja ovo vidim danas.
Grupa ljudi koje ceka zatvor, propast, gubljenje privilegija...
-
Od koga brane drzavu nasiljem?
Od svoje policije?
Od svestenih lica?
Na izbore gradjani pa branite drzavu.
Kakvih bolesti na ovom forumu ima sto nasilje opravdavaju branjenjem apstraktnih...
-
Kurzgesagt je odradio nedavno solidan video o tome kako radi imuni sistem; lako razumljiv.
https://www.youtube.com/watch?v=lXfEK8G8CUI
-
A ne zezaj, ako ičije postove čitam sa paznjom tvoej citam ovdje medjutim to je davno bilo i naravno da sam zaboravila jer mi tad nije trebalo :D...ne očekujem da niko za bilo što mene posluša zbog...
-
izmjerismo antitijela danas, preležali u oktobru otac u martu imao 80 sad ima 16, ja imao 50 sad imam 34 vjerovatno sam više bio u kontaktu sa virusom(granica je 1), majka ide za Austriju pa će...