Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ljudi ne zayebavayte. Ovdje zakon ne važi za Raonikija sa RTCG i Čeda Carine. Naravno, ni za Koljenicinog nećaka.
Zamislite koliko bio važio za neki ozbiljni osvježeivački ili, ne daj bože,...
-
U odlicnom stanju 2023 godiste registrovan do 03/2027. Cijena prava sitnica 5300e. Tel: 067200100
-
Nešto gledam ovog Mujovića jutros, čoek apsolutno svako jutro u 08.50 prođe pored Cedisa pješke, sako pod ruku i na posa' lagano, bukvalno u minut može bit gore-dolje, mimoiđemo se (ja kolima...
-
Danas, vraćajući se iz Bara, onamo prije rampe za Virpazar kad se ide iz pravca Bara, vozim i evo malo pašče nasred puta, stanem da ga pokupim, staju neke djevojke iza mene, kaže ima jos ih 3,...
-
Sjedio sam u auto -> prolazila je djevojka 2 na sat i ogrebala 2 vrata (vozačeva i zadnja) kako je stala pored mene ja namolio glavu kroz prozor i rekoh joj je li moguće?
Djevojka ušaltala polako...
-
Pitaj ga isto i za IRMS Portal... Da ako im damo poneku ideju...
-
E sad crkva je jedna spora institucija... posle hodocasca covjek sretne razne ljude ,upozna i sluzbenike u zemaljskoj sluzbi pa uglavno dodje do razlicitih misljenja i za pokusaj otcjepljenja boke......
-
Ja to totalno postujem, i podrzavam.
-
opet bi prije kupio chery nego yaris pa nek traje 2 miliona godina :joy:
-
No coment
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260509/87c8d614f9e1bb4bcec6769d578b3c45.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Kao sto stoji u naslovu Ps5 slim digital verzija kupljen u Austriju u januar 2026 sa dva kontrolera potpuno nova,djeca ne uce pa ce promjenit vlasnika cim prije. Cijena 400e
067/659-659
-
Uzeh file od lososa u Lidl u Hrv (15€kg)
Ispao bombona, vrlo jednostavan za spremiti, ali se mora malo biti precizan sa vremenom okretanja na drugu stranu da se ne prepece jer onda bude suv.
...
-
Kako se ovdje cudno pise voda (gasoline) [emoji16]
-
Ja se slazem da je radnicima potreban odmor, slobodan dan, ali mogu da se rotiraju, neko da odmara subotom, neko nedeljom. Ko hoce da radi i nedeljom da mu se plati puta dva.
-
Podesi isti email i onda ce te automatski logovati
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Da se podsjetimo kako su u Crnoj Gori uglavnom završavale stvari koje bi podsticale proizvodnju i razvoj...
...
-
"Navodnog" napada? Bio je tu i jos neko u lokalu, neki sto rade tu, a bilo je i kamera cini mi se.
...
-
Не знам има ли адекватна тема. Ако има има, пребаците је..
Форумашима исламске вјероисповести честитам срећан Бајрам!
-
Možeš biti off-grid i u gomili ljudi. A ako voliš prirodu čitava CG je tvoja sa jednim kvadom ili motociklom. Malo ćeš djelovat autistično drugima al i to se nauči da je nevažno.
Naravno ako te...
-
-
Uzeto je 23 Volva XC40 na period od tri godine (lizing) za 639.649 eura (oko 27.811 € po vozilu). Poređenja radi, za 75 Škoda Scala, za isti period od tri godine, plaćeno 1.630.233 eura (oko 21.763 €...
-
Kad ovo bude normalnost imaćemo čemu da se nadamo odje.
Jel toliko teško biti normalan i vaspitan majka mu stara?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240930/d714dc87601a9e9dcc01baa482761823.jpg
...
-
Јесмо, тренутно смо туристи овђе, уживамо и волимо ову земљу неизмјерно. Прошетасмо 20км данас. На крају завршили на вечеру у Дурмиторски Укус у центар. Веома задовољни са храном, услугом и олдскул...
-
Pratim ja ali baš laički+problem sa pamćenjem imena.
Sigurno ima iz PG dječaka u repku.
Šteta što kolega @cattaro više ne piše ođe,jer je baš bio detaljan i podroban u analizama.
Suština je da se...
-
Ne kapiram analogiju... znaci naknade su previsoke, kradu koliko mogu ali ne moze sad jedna banka da ne krade.. E pa ok onda, razumljivo skroz i opravdano prije svega.
Zaista vjerujem da si...