Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Više uticaja na taj rat ima 3-4 nečije objave na Truth Social no cijeli G7.
Naročito kad čoek u prvu, umjesto 'Izrael' kaže 'Mi', u drugu 'da se američko strpljenje za Iran primiče kraju (zbilja,...
-
Laicki , vidjji te pinove na usb ulaz da nisu spojeni ,mehanicki deformisani da nesto tu ne pravi kontakt....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Niko ne voli kolaborante iako Moskva tvrdi suprotno.
https://twitter.com/GlasnostGone/status/1692803065189916721?t=WZ9S5K_3-4g5jPik1wDRlQ&s=19
-
E je***a... neće EK da dodjeli pare na osnovu prisustva na litijama.
A mogli bi i da traže pare za realizaciju temeljnog ugovora. Na tom su projektu najviše radili.
Treba im poslati u Brisel...
-
Jesam. Mada se ne slažem sa nekoliko stvari.
Prvo, ne govorimo o namjerama Srbije, nego o tome da ona intenzivno radi na realizaciji svojih namjera. Osim toga, tačno je da zvanična politika...
-
Đe ruska vojska treba da napreduje? Prema Kijevu?
-
Clanak koji si postavio sam ja postavio i komentarisao prije dva dana dok je jos bio na ria.ru. Sve znam. Rjesava se "ukrajinsko pitanje".
-
Da ponovim po ko zna koji put, ništa ne znači ne ići sa dps-om ako su preuzeli dps prakse. Dps kao dps ne znači ništa, oni su kreatori i personifikacija sistema koji je zajahala parlamentarna većina...
-
zn'ci, neke stvari se ne mijenjaju u novoj godini. ne znam koji je kulji od ova 2 suta.
-
Da nema toga mi bi pasali ka po Zapadnoj Evropi. To dodje ka vakcina
-
Razgovor sa Juzno Korejskim strucnjankom. Ima dosta toga opste poznatog, ali i par interesantih detalja vezanih za Koreju.
Objasnio je u kojim situacijama se virus prenosi kroz vazduh, koliko...
-
https://www.cdm.me/drustvo/dva-aviona-medicinske-opreme-vrijedne-milion-i-po-eura-stizu-u-crnu-goru/
Прекосјутра и у уторак стиже за наше услове, велика количина заштине опреме, из УАЕ.Донација...
-
Pazi ako tražim zamjerku to je čekanje dok ih dobiješ. Ponavaljm, ako tražim.
Ostalo mi je osjećaj kao da sam debelo platio za ljubaznost u nekoj privatnoj klinici.
Doktor epidemilog sa kojim...
-
Da podijelim situaciju, možda navede nekoga da skala kući :) ...
- od početka februara manje više provođenje vremena kući - razlog dva nova člana familije - blizanci
- jedini izlazak je trening...
-
Čovjek koji živi u Njemačkoj, iseljenik iz Bijelog Polja, je odvojio 283,000 eura za sad za pomoć zdravstvenom sistemu Crne Gore.
Veselin Barović - 10,000 eura.
P.S.
(da Brčvak oprosti što...
-
Ova zemlja ce krenuti naprijed kad nam predsjednik drzave, vlade itd…. budu ljudi kao ovaj Brcvak.
Uspijesni u svom poslu, skromni, lijepo vaspitani, operisani od poroka I zeljni da doprinesu opstem...
-
Šta će crna đeca (ne samo ova, no većina đece funkcionera), nijesu ona kriva što troše stotine hiljada pokradenih narodnih para na putovanja i školovanje po svijetu...
Sent using Tapatalk
-
Ono što ja vidim kao problem u litijama je sljedeće. Krenulo je kao branjenje od nepravde. Pozdravljam. Čak i bio na jednoj. Onda se krenulo u nacionalni diskurs, ne od crkve već od DPSa, pa onda od...
-
Zdravo vam i veselo bilo :-D.
Ne znam bez da te slazem, mozda je konstantno izlaganje 7-8 god tim temperaturama dovelo do trajnjeg ostecenja, a ako nije, nema kad posto najduze koliko ostane...
-
Kao i u svakom sukobu do sad, strasne manipulacije narodom sa svih strana, u ovom slucaju gadjaju na patriotska, pa na vjerska osjecanja, ne pominjem dzukele koje bilo sta rade iz materijalnih...
-
Nema ođe novog pristupa politici.
Cjelokupna opozicija tj. Njihovi politički lideri će morati da odu ako mislimo da se bilo šta promjeni.
Bojkot parlamenta - lokalnih paralamenata - vraćanje...