Search:
Search took 1.00 seconds.
-
-
Lol hahah
90 ćaci Jugovica
-
Ne zaboravite, svi se radjamo kao ateisti :D
-
moja majka me uvijek, za voznju, savjetovala jednom recenicom:
"ja znam koja budala ide odovud, ali ne znam koja budala ide otud"
bukvalno vas sve gledam ko neprijatelje :D ko todlera na visku...
-
Ima li ko da preporuci neku gradjevinsku firmu za izgradnju porodicne kuce?
-
Čini ti se.
Bankine na razdjelno ostrvo su postavljene tek nekih 500 metara posle aerodroma, odbojne grede nisam siguran oće li jednom stranom bit čitavom dužinom bulevara ali nisu ni one daleko...
-
Proljeća je bilo ove godine. I bilo. Je baš po mjeri.
A paljenje klime na manju toplotu je samo pokazatelj koliko su ljudi postali netolerantni i razmaženi.
Ja sam šetao na -20 i trenirao na...
-
Meni je veći zločin što su neki idioti ubili mladunče ajkule koja pri tom nije opasna kod nas.A generalno više je ajkula stradalo od ljudi od ajkule iđe koji posebno u Jadran. [emoji1787]
Ljudi su...
-
a bgmi 1h do PG , pa posle 1h do NK .... svaki dan 2h bacenog zivota to ti pare ne mogu kupit a josh ako radis nedje u jezgro grada pa dok izadjes iz grada dodaj 15-20min.
Svako razlicito gleda na...
-
Maltretiraju, priznaj. Moj primjer: legle mi na račun pare od prodaje nekretnine. Svrha uplate piše "po ugovoru br xxxyyy-prodaja nekretnine". Pare su mi bile na raspolaganju, mogao sam da ih trošim...
-
Realno 1400-1500 ali se prodaje 2100-2300
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
-
Slabija stampa, usko vezano za ekonomiju 21 vijeka gdje je svaki produkt podlozan zamjeni sa tendencijom ubrzanja :)
-
Podjosmo u off ali stoka ne moze drugacije djecu da vaspita bez da budu stoka..
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
-
Ја прије неки дан пођох у апотеку мајци неки лијек да узмем, и видим за мном ће и једна жена, па јој придржим врата. Пролази она, ни мрш магаре.
-
Nejasni su mi ljudi koji se ne umiju javit, a masu ih ima. U zgradu se 90% ljudi ne umiju javit.
Prije ce me neki skandinavac ili amerikanac pozdravit no nas.
Sto je zglavama...
Sent from my...
-
Kupuju svi koji bi 4 mjeseca ljeti da spavaju normalno a da opet budu u kakvom takvom gradu.
Za PG se stiže za 50ak minuta.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
-
Trenutno sam razgovarao sa Fondom zdravstvenog osiguranja. Rečeno mi je da je rok za refundaciju čak 5 godina. To je apsolutno neprihvatljivo i predstavlja ogroman problem za poslodavce koji uredno...
-
Sve ima svoje prednosti i mane. Kuća daje neke stvari koje su u stanu maltene nemoguće, poput roštilja npr...
Složićemo se, za kuću treba da budeš baš doooooobro bogat da ne bi bio njen rob. Da...
-
BiH kreće da gradi put Foča - Šćepan Polje, do granice sa Crnom Gorom
https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/807465/bih-krece-da-gradi-put-foca-scepan-polje-do-granice-sa-crnom-gorom
Sent...
-
Samo izgovor za dizanje cijena karata koje se nikad nazad vratit nece pa bio kerozin 1e
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Samo plase narod kao kod korone... Iskopace ga ako im bude falilo...
-
Sta ti je AI, prepoznao je da ti nije hitno pa prioritizuje druge kojima jeste :-D
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
-
-
Kad djecina nemaju mamu i tatu.
-
Jeste i Car nije dozvolio da 31. decembra mu konobari služe pijanu bagru u Baru i dao im je oduška da zatvore u 6 uveče.Prema konobarima je skroz okey.Osjeti se to.Nije lovac po svaku cijenu na pare....