Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Preuzeo ga danas. Ide kao zmaj u sport mode :)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260623/34a61288560ed1aec050a3cc495defaf.jpg
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
Poklanjam stvar,nisam tu da zaradim..potrudio sam da sve objasnim i nekome mozda pomognem...zar je grijeh toliki bio da mi se u par minuta obrise cijeli tekst gdje sam opisao sve i ubacio slike i to...
-
Seres? Kako uvredljivo zvuci ovaj brend
-
Ovako... Ajde da malo spustim loptu, tj ljepse pricam jer je sinoc bio vikend i da budem iskren ste (su) me uhvatili u grad u kafanu sa ovom pricom. Zao mi je da je tako jer bih postupio smirenije...
-
Evo da konačno uhvatim malo vremena i podijelim prve utiske o novoj trgovini.
G21 Touring 330i RWD. Auto je kupljen na neviđeno preko interneta sredinom marta dok sam bio na brodu, a u mojim...
-
Narod se tako ciganise oko toga popusta da nije humano, ali samo kada su u pitanju djelovi za auta. Ne pitaju zubara da li je dobio popust na materijal za zube, ne pitaju momke koji se bave pranjem...
-
1. - Prvo se na forum rezervise, pa se salje poruka.
2 - Umijete li se predstaviti? Imate li makar osnovnu kulturu. Ni dobar dan, ni nista.
Dakle za ove dvije osobe sa obim brojevima, ne moze.
...
-
Od marta 2024. je na snazi nova Uredba (EU) 2024/573 koja je značajno pooštrila kontrolu gasova. Carina (posebno hrvatska na izlazu iz EU) sada traži da se svako vozilo koje sadrži freon tretira kao...
-
Nije to samo na auta, transport se uračunava u osnovicu za obracun za sve robe.
Isto tako se obracunava i za uvoz auta i za uvoz patika..
E sad jedino sto carinska stopa nije ista za sve i...
-
-
Kakav trigger topic
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
-
Polako slazem sve nazad...
Sjutra da namjestim geometriju i da se vrace polako... Drzite mi palceve da ne ode sve kroz interkuler u motor :)
...
-
Zovi osiguranje da i oni naprave zapisnik, a onda ti je podjednako odgovorno zalenilo pg i glavni grad, prvo ce vas pozvati da odete na mirno rjesavanje ako se tamo ne dogovorite onda tuzba, ali...
-
Trebalo bi policija u svakom slucaju da napravi zapisnik da imas ti na papir dva sluzbenika UP koji su zatekli osteceno vozilo. Slikas naravno i onda advokat.
Uglavnom bez zapisnika policije kao da...
-
Iz Norveske nisam ali jesam is Svedske, obicno se ne isplati kupcu jer tu ima troskova dosta, samo goriva i putarine, put traje 4-5 dana.
Iz Pariza/ Liona stizem za 2 dana tako da 300e za 2 dana...
-
-
Kupio mjesečnu
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
-
Evo zbog tačnosti kako se obračuna carina i PDV
Možda može trebati još nekom
Cijena auta 19.109€
Cijena transporta ulazi u osnovicu za carinu i PDV i ako stigne na točkove mislim da dodaju...
-
Ođe samo ti izigravaš poštenjačinu i moralnu gromadu. Ne kenjaj životati. Nije ti žao đecu od 16 godina. Pi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Cim sam se makao od njega dobio sam signal na radio...
-
Evo ja sam sad uradio mali servis + zamjena zadnjih disk plocica + zamjena stabilizatora prednjeg jednog u Alliance, 170e. Kod majstor Peca bih mozda prosao 20-30e jeftinije no bi preliminarni...
-
Pola coek pola kuknjava kakvi su filteri i ulje...
-
Na ovaj filter od 69eura vazduh mora da je ka na planinu.
-
Za vozilo iz Norveske kojem karoserija zahrdja za 2 zimske sezone,treba 5puta odluciti junacki ;) pa sve da ima limariju pocinkovanu ...
-
Meni je stari prije 45 godina imao key less na auto.Priđe mu on otključan.Uđe,bez guranja ključa ga palio na dugme.Jedino mu nije radilo zaključavanje kad se udalji od kola
Sent from my 24090RA29G...