Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Da se ne zezne neko ako ode u Studenac da uzme mesnu platu koja kosta 40e. Znaci najveca bruka koju sam u zivotu vidio. Dvije kobasice, dvije minijaturne snicle koje bi trebale da budu karadjordjeve,...
-
Aj što misliš ?
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
-
Znaci ove od 1600 su danas jedno 3500 ?.:)
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
-
Ovo vise notari kukaju zbog svoje provizije ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Meni žao naroda običnoga koji bi eventualno nešto prodao za potrebu nužde, liječenja, školovanja, kupovine druge nekretnine, ali ne može zbog postojanja zabilježbe...
Lijepo ovo odradiše, sve u...
-
Spektakl u najavi.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/772595/notarska-komora-ministarstvo-kaze-da-zabrana-prometa-obuhvata-sve-nelegalno-izgradjene-objekte
-
Ugrabio renoviran stan u NK za 1580 po kvadratu. :lol:
-
Svjetski rekord sa CL-215 i dalje drzi nasa JNA posada iz 1985.(Korcula), tzv. 3K - Katanic, Kujundzic i Karan.
Pazite sad, 225 bacanja vede u jednom danu.
-
Koje su cijene otprilike za jednu picu, 10 ćevapa i slično?
-
Kao da koordinisu ove poteze :joy:. Ajte vi danas cijev za vodu, mi cemo sjutra struju
-
A posto je rucak posle ove ribe?
-
I meni predobra, taman za ovo danasnje vrijeme
-
Znam. Zato i kazem cekamo prvu legendu od notara da se opece na ta siroka tumacenja.
Inace pozajmica firmi ≠ pozajmica fizickom licu ovjerena kod notara.
-
džabe i dovlačenje krivca,žalba i predračun iz ovlašćenog.evo na temi imaš bezbroj slučajeva.
-
Vjerovatno mislis na Andriju Stankovica, on je bas zivotinja, u Glory se bori inace, nego je ono za FNC uskocio da odradi mec, ubica je sa noga. Sjecam se da je Adesanji bio sparing partner.