Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Tako da posle onoga što sam vidio na snimcima iz Sirije i Libije, ja od tada više ne hajem ni za jednu stranu u nekom ratu. Ne hajem sad ni za Ukr ni za Rus. Jer znam otprilike ko je đe pozicioniran...
-
Kao i mozak od pricanja/pisanja gluposti.
-
https://fb.watch/jkcwaAvuA_/?mibextid=unz460
Као што видимо, "ПВО" оружаних снага кијевског режима је дефинитивно успешна колико и тврдње да обарају 90% руских "Калибр" крстарећих/крилатих ракета....
-
Stvorili su narativ da je čitavi svijet protiv Rusije. Ali, to je samo 15% toga svijeta. Naravno, ne 15%, nego elite, odnosno vidljiva vlast u tim zemljama i nacistički idioti koji su ipak duboka...
-
Učenici OŠ 'Novka Ubović' umjesto nastave danas imali proslavu ruskog praznika
Učenici OŠ "Novka Ubović" u Tološima, umjesto da pohađaju nastavu, danas su proslavljali praznik. Ako se pitate...
-
Imam ja najlaganije moguće rešenje za ovu situaciju:
Vratite se tamo odakle ste došli pa tamo organizujte koncerte kakve oćete.
Još nam treba da se zamlaćujemo njihovim glupostima...
-
Anketa njemačkog Bilda
Bild.de
"JEDER ZEHNTE DEUTSCHE WILL KÄMPFEN"
...
Njemački Bild objavio rezultate ankete na pitanje "Što ćete učiniti ako Rusija napadne Njemačku?"
5% kaže da će...
-
Polako grupisanje snaga, samo fali jedno medijsko skretanje paznje i osta ukrajina ko koreja laganohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20230208/f6e297994930156569923844eae1bfb4.jpg
Sent from my...
-
A tek sa USA avionima?Kako će se zapitati američki piloti čemu njihova dugotrajna obuka kad UKR piloti to mogu za mjesec-dva-godinu sažvakat.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
-
Kako svaki rat izrodi profitera. Mrčeni vojnici ginu zbog tudjih ideologija i gluposti, a neko se bogati.
-
Zna se odlicno sta je sprijeceno u Ukrajini.
Ono sto Rusija nikad nece dozvoliti. Postavljanje NATO i Americkih baza.
ENDE.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Mislim da je vrhunac bulevar Stjepana Bandere u Kijevu koji vodi do Babi Yar-a.
Neonacista ima svuda pa i u Rusiji. Ali u Ukrajini je UPA prožeta kroz školstvo i svakodnevni život. Ima preko 2000...
-
Pa zar ne vidiš da je završen? -> samo treba sad to da se ozvaniči.
Vidiš nema tebe i ostalih da kačite milion tviter snimaka (filmskih snimaka) kako ukrajinci marširaju ka oslobodjenju.
+ na ove...
-
Нажалост свуђе има болесника.
У иоле нормалним земљама то се своди на маршеве, повремене инциденте и то је то.
А у Украјини нацисти су мејнстрим, нацисти су власт. Тужно, и нажалост тачно.
-
Hahaahhahahahh. Bas razmisljam danas, reko' samo da ovaj momak nastavi da pise, cita mi misli kako i sto treba. [emoji23] Uzivam. [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ti VoVa od kad se pojavi, napravi pravu smutnju na temi. Evo ni Bluemoon ne moze vise da tepa Zelenskom Vova zbog tebe.
-
U medjuvremenu stigao prvi kontigent od 100 tenkova plus dodatno Rusko naoruzanje u Bjelorusiju.
Zeno, otvori bocu Chivasa, evo nam Bjelorusa za koji mjesec. I zovi kuma da vidi neki stan na...