Search:
Search took 1.00 seconds.
-
https://irms.tax.gov.me/public/docs/useful-documents/Odluka%20o%20osnivanju%20preduzetnika.docx
Elektronski potpisano
Sve preko IRMS-a
-
Evo da konačno uhvatim malo vremena i podijelim prve utiske o novoj trgovini.
G21 Touring 330i RWD. Auto je kupljen na neviđeno preko interneta sredinom marta dok sam bio na brodu, a u mojim...
-
Zdravo svima!
Posto smo na ovom forumu već neko vrijeme i zaista nismo mogli da ostanemo imuni na ovoliku količinu lijepih rijeci. Iako nam je ovo prvi zvanični post (odgovor) na forumu, osećamo...
-
Ja sam to radio sa sendvic panelima, isto na drvenu konstrukciju.
Panele uzmi u Tula Company Ulcinj, cista 10ka za ljude. Doatava na adresu, ja sam je doduse platio jer je HN u pitanju, ali ako si...
-
-
069 551 074 Žule
Sent from my Volkswagen
-
Tako je. Isto ti vazi i za col tablice i HU (tehnicki) ukoliko ti trebaju, diler sve moze da ti zavrsi, naravno ti placas i on se ugradi nesto simbolicno, za trud. A to umije puno da znaci, ako...
-
-
aj nek je saaasrecom :)
https://www.instagram.com/reels/DNgZ8t6IMtD
ja da trazim ne bi preko ovoga
-
Nemam previse iskustva sa novijim modelima ali rekao bih da su bolji od VW grupacije.
-
Tako sto su to najvece fukare.
-
Treba skinuti poluosovine i vidjeti kakave su, mozda su pohabane pa dzabe mijenjas semeringe.
Moze i ovo da bude:
111 220 001
-
Kod Zokija je valjda bez pdv-a. Sa pdv-om ide druga cijena.
-
Samo jedna ispravka, sad bas vrsljah po telu da provjerim, zadnja kupovina je bila prije nedje godinu, 3g mobile je ekipa, a ne gsm planet, zamjenih ljude. Izvinjavam se.
Sent from my SM-S928B...
-
ZOKI Mobile, U Tivtu, 5+, za svaku saradnju, dogovor...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Ne znam za telefon, ali meni se taj covijek nimalo svidio nije, niti tadasnji radnici (mada ima vise god od ovoga), jednom sam bio u BD i nikad vise [emoji16] mozda to nekome nije vazno, ali ja...
-
Potrosnja se mjeri u oba pravca. Npr. PG BD i BD PG.
-
e vala je ovo dzabe voznja posebno kad se uzme u obzir da Qashqai nije uopste mali auto
-
Još je jača fora majstor poznaje gazdu placa i tebi kaže da je auto extra iako je kanta [emoji28]
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
-
U njegovo, mislim da ne moras sa njim mada sam ja do sada (2 puta) isao sa osobom
-
Jeste, u toku probnog rada ako otkažeš ugovor o radu otkazni rok je najmanje 5 dana.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
-
Npr. kupljen Lexus RX500h prosle godine u Minken. Ima 10 godina i sada se odrzava u Efel, vazi sve 1/1.
Kupljen X6 2022 u Frankfurt, odrzava se u BMW Voli, riknuo 4 puta do sada, sve su rijesili tu...
-
-
Za Passata prednje:
Bendix 45
ATE 80
Textar 60
-
Za Pasata su jeftinije plocice eto za utjehe...