Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Evo update za ove dvije izrasliene sto pominjah prosle nedelje.
Jedna ispod desne sise mi je 7mm a druga na stomaku je 1cm - obije izrasline su masna tkiva. Kaze Kujovic iz Konzilijuma da nema...
-
Meni AdBlockPlus na Firefox ne pusta reklame na kompu iako ne gledam YT na komp osim sto otvorim neki link sa foruma ili kakve drustvene mreze, jednom u dva dana.
A ovamo dje gledam (telefon i TV)...
-
U pitanju je adresa Podgorica Postrestant zato mi je nelogicno ovo posiljka spakovana u vrecu [emoji4]
A pazi ovo nidje veze [emoji1787].Posiljka porucena 11 Jan a pazi njima evidencije za isti...
-
Probaj ovo recimo, dosta je dobra platforma za skoro sve.
https://www.duplichecker.com/ (doduse kao 'free user', mozes do hiljadu rijeci pri jednoj pretrazi)
A ima i jos slicnih.
Uz to...
-
Bravo, svaka čast!
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
-
1018. Drugari, ako ima neko bebicu ili je ocekuje, a nalazi se u stanju socijalne potrebe, imamo komplet robicu do treceg mjeseca. Jeste koristeno ali je sve oprano i opeglano. Kao novo i spremno za...
-
Ako na isto mislimo, Univerzitet ima platformu koju koristi s obzirom da je dio svjetske EDU mreže. E sad da li postoji neka široko dostupna free varijanta, nijesam siguran...
Poslano sa mog...
-
Kad otvaraju pošiljku naplaćuju 4e (carinski pregled), kad ne otvaraju naplaćuju 1e. Hoće li ili neće otvarat je njihova slobodna procjena. Meni je u zadnje 2 mjeseca stiglo sigurno 20-ak pošiljki,...
-
Plagijarizma u kojem obliku? Slike, video, muzika, tekst?
-
Praštaju drug, napravio sam typo. U pitanju je DDR 2
Izmijenio sam post gore. Ako ti valja javi se
-
Inace eto da "izreklamiram" bebeep (nas car ride sharing) koji je ubacio neki premium njihov kombi koji vozi PG-Aerodrom Tirana za 20€ (cini mi se 7-8 mjesta u kombi). Eto cisto da se nadje opcija...
-
Uzeh povratnu Tirana-Atina, 32e za 2 mart
Smještaj džabe skoro, sa najjačim pogledom na akropolis, 3 noćenja, 105e za 2 osobe
-
Meni samo na adiko bankomate moze da se podigne. Zasto i kako ne znam, ali probajte
-
Staro je pitanje, ali kad odes na Cards-Cards top-up upali opciju ON
-
Možda ću imati više sreće s sledećim pitanjem :D
Kad kupujete karte preko wizz ili ryanaira ili sličnih niskotarifnih kompanija, da li odmah kupite kartu koja nudi više prtljaga? Pitam jer sam ja...
-
Ostaje da se vidi dje ce ga poslat ti strucnjaci i dje ce zavrsit na kraju.
-
Nije u Kolumbiji, nego je regija u Brazilu.
Vjerovao ili ne, to se meni desilo pretprosle godine!
Narucujem neki ablender za auto sa ebay-a i krece iz Francuske.
Pratim logove na trackingu dokle...
-
-
Je li neko imao iskustva sa FedEx Connect Plus ?
-
Kakva je procedura ako mi se nesto sa ebay-a salje preko USPS-a?
Stize li mi to preko Poste ili prkeo Montenomaxa i onih koljaca sa spedicijom ili je Montenomax samo za Fedex?
-
Je li ko bio u Parizu u januaru/februaru? Isplati li se ići tad? Vidim da je prosječna temperatura u tom periodu jednocifrena. Opet, računam da je možda bolje poći sad dok su cijene smještaja koliko...
-
Tesla parking 300 din dan (2.5 eur). Besplatan shuttle svakih 10 min sa i do terminala.
-
3 puta
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
-
Dobre ideje su da se sire. :)
-
Kad su mogli oni Česi,Njemci i Holanđani, što ih je GSS tražila,ić' u sandale po Durmitoru mogli ste i vi u trenerke.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk