Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Samo ceraj, imas na temu gomilu poruka u vezi toga, ne placas nista bez sto pise na sajt. Ne znam ima li ko svjezijih iskustva, al prije mjesec dana je i dalje tako bilo, 99.9% se nista nije...
-
Koji motor vozis , pozeljno sliku da okacis prednjeg dijela da bih znao sto da predlozim. Inače sam samozvani expert za aux svijetla. [emoji16]
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
-
Djalac, sledeći put kad me sretneš zaustavi me obavezno, biće mi milo :)
Kaciga je sjajna stvarno. Model je Shark Skwal i3 Kupljena je u Grga Moto. Sa dodatnim iridijumskim vizirom je bila 400€....
-
A neka ima oino posla jer ima puno motora,a malo majstora :) Tvrdim kad ima previse posla i ako mu dovedes motor radi servisa.Nece bacit pogled na nekinpregled,sugestiju sto treba odradit..I svi zure...
-
------= Xiaomi 14T - Bukvalno nov 12/256GB Green EU (+ 65W GaN Adapter) =------
[ INFO ] Na prodaju najnoviji model Xiaomi 14T (Duos) 12/256GB, bukvalno nov, samo raspakovan radi slikanja, stigao...
-
Šnajderica Maja,kad kreneš iz Gintaša kroz prolaz Lepe kate prema Američkom centru,odma poslije prolaza s desne strane.Odlična šnajderica,povoljna ali zna da probije rok,odnosno ne završi baš kad ti...
-
https://i.ibb.co/MnNxR8y/Screenshot-7.png
Zbunjeniji sam nego sto sam bio prije odgovora...
-
I koliko sam ja shvatio (nek' me ispravi neko ako grijesim)... Cainiao Super Economy Global je dostava koju treba izbjegavat' i na koju se ceka minimum mjesec dana a obicno do 2 mjeseca, nekad i...
-
To sto vam izbacuje greska "pogresan pin", morate neki pin koji nije tipa "000000, 123456" nego tipa 436295.
Tako je i meni pisalo dok nisam skoro sve razlicite nasumicno brojeve za taj pin stavio....
-
-
priznaj da si joj gledo dupe
-
https://youtu.be/YsLIp-Fg3WI?si=codNYfiEAImzW5XI
Shadow dancer
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Triler [emoji1750]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Pa tako je kod njega.
Decembar - Mart priča o novom Galaxy telefonu
Mart - Jun priča o nečem totalno nebitnom (auto, šporet, usisavč ili Ps5 koji ne postoji)
Jul - septembar, jahanje ima turista,...
-
oa prva s vrata lijevo radnja u deltu (u red dje je maxi)
e sad, rekao bih da ponuda varira, pa sta zateknes :)
-
Ima mislim u DanJohn, cini mi se da se tako zove ona prodavnica u deltu, posle optičke one radnje
Sent from my Poco X3 using Tapatalk
-
Tudors, OVS... Gledao sam jos poneđe ali se sad ne mogu śetiti...
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk