Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Dobio si report??? :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:....pakao..
Realno, covjek je u pravu..mogao si ga opomenut da ispravi i sve ok...
A sto je ovo silo nebeska...
-
Nije obavezan racun da se salje a obavezan si po zakonu da placas svakog mjeseca.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
-
1. - Prvo se na forum rezervise, pa se salje poruka.
2 - Umijete li se predstaviti? Imate li makar osnovnu kulturu. Ni dobar dan, ni nista.
Dakle za ove dvije osobe sa obim brojevima, ne moze.
...
-
Ко чита тему а не јавља се, нека стави + или тенкс. Знамо да вас има. Чисто да се види колика је и даље популарност.
-
-
Najbolje vrijeme je bilo prije BMW dok je radio kao komercijala...
Vratite nam starog Tripletu.
Sent from my SM-S937B using Tapatalk
-
Ako ima nesto da nije po zakonu (mada mislim da je svako ime i slika sakrivena, a moze sve ovo biti i masta kao sto naziv teme kaze) i da mogu dokone babe koje niko nece da me tuze, slobodno...
-
Muslim da ti više ne gode tolike količine kajmaka i da ti tijelo vaši za detoksom, brokulijem, postom...
Ako nekom nije jasno o čemu pričam, da probam sa onom starom: "onoj raboti vrijeme...
-
A to su bile price i iskustva, i ja sam se presmijao kad sam se nedje vratio na pocetak da vidim sto sam radio. Ali vise sam tad zena imao kad nisam centa u dzep imao i kad sam se preznojavao kad...
-
Ja sam uzela u Mondo, a ima ih i energomont. Siesta, kuvana je plastika i mrdnul enijesu nidje godinama. Imam jedne na stan drug ekuci.
Ova dva modela.
...
-
Lajk ko je guglao Lukno :)
-
Koliko je topik bio ljepsi dok su ga vodili Tripleta i par zagorelih
Sent from my AC2003 using Tapatalk
-
Koliko se energije i megabita potroši da napišeš poruku koju ti neko obriše... A za to vrijeme Tripleta taslači.
-
e 90% takvih na kraju završe kao "saradljive" kod triplete jer im dosadi njihov dobri momak
-
Imam teoriju, ali nije za javnost
Tu es mon hero.
-
Trebao bi i ti da prideres nesto, pod hitno.
Sent from my phone
-
Isto pitanje za @Nik2325 :)
Vrlo rado bih podrzao domaci proizvod, ali isti mora biti konkurentan i kvalitetom i cijenom
-
Topla preporuka svima za aerodrom Mulhouse-Bazel-Freiburg, iz Tirane letovi. Aerodrom je na tromedju Fr De Ch.
Nedelja dana se lagano ispuni, mi smo se bazirali u Mulhouse, i odatle vozom Sncf ili...
-
067 47 67 73
Stefan
Trazi Varex Nikolic na fb, ima nekih radova tamo
-
novi melamin - zabjelo
kips - cijevna
doding - gornja gorica
enterex - gornja gorica
lamex - tolosi/spuz
...
-
A ne moze se cijeli zivot davat sve od sebe. Kad tad nas ceka da ce nam se zena izjebat s nekim šefom, menadzerom, direktorom. Zene je vazda privlacio status muskarca, ovog slucaja u firmi. Mislim na...
-
Ako vam smeta misljenje ovog momka mozete slobodno da preskocite topic. Samo deri doktore!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Nik2325, a nema ti tu puno filozofije. Ako imas puno para, tj. neku uspjesnu firmu onda ti ne treba puno truda, a ne moras ni da budes zgodan. Ali onda znas da je s tobom zbog koristi.
Ja vala...
-
Bio sam danas na 1450. Dan fantazija. Medjutim, sve mimo toga se tesko moze prepricati, na sta to lici…
Parkinga nema, ljudi se parkiraju uz put prema 1600 i pjeske spustaju, ja se na neku foru...
-
Kakav mentalni sklop moras da budes da ti ovo bude smijesno…
Ajde grasak i da razumijem, stvarno je kultni snimak sto smo slusali kao djeca, ali ovo maltretiranje starih i nezasticeni ljudi… pih.