Search:

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    14,336
    Views
    1,844,233

https://pbs.twimg.com/media/FkAuulKX0AAUksN?format...

https://pbs.twimg.com/media/FkAuulKX0AAUksN?format=jpg&name=small
  2. Replies
    805
    Views
    104,553

Vulin je danas opet i opet izjavio da je zvanična...

Vulin je danas opet i opet izjavio da je zvanična politika Srbije svi Srbi u jednoj državi misleći na susjedne države.

Da li je ijedan crnogorski političar izjavio nešto slično?

Nije.

E pa...
  3. Replies
    7,597
    Views
    904,833

Pa možda zvuči čudno, ali za razliku od URA, SDP...

Pa možda zvuči čudno, ali za razliku od URA, SDP ima nekakvu budućnost kao parlamentarna stranka, i oni moraju da misle i na dan posle. Da ne kolju vola radi kila mesa, tj radi pola mandata u fotelji...
  4. Replies
    1,166
    Views
    101,696

baci pogled na slow horses, nema spavanja pored...

baci pogled na slow horses, nema spavanja pored garyja oldmana i kristin scott thomas.

(znam, nije tema za serije.)

on topic - ko voli retardirane teorije zavjere - silver je i dalje u covid...
  5. Replies
    7,597
    Views
    904,833

ja sam ga uporedio sa premijerom države. za njega...

ja sam ga uporedio sa premijerom države. za njega je par klasa iznad, po svemu. Krivokapiću se neki amaterski potezi kao Abazoviću ne bi mogli desiti

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
  6. Replies
    7,597
    Views
    904,833

Ranko Krivokapić je za par klasa bolji i...

Ranko Krivokapić je za par klasa bolji i ozbiljniji političar nego Abazović. odlična stvar što su ambasade urgirale da bude ministar spoljnih poslova. nafali čoek i Damjanovića, nešto mi čudno da...
  7. Replies
    1,166
    Views
    101,696

ispisah bogaoca i slucajno zatvorih prozor i ode...

ispisah bogaoca i slucajno zatvorih prozor i ode sve dodjavola, tako da cu pola toga sada zaboraviti...

iako se slazem sa mnogim stvarima koje si pomenuo, i sam pisao o njima na slican nacin, ne...
Results 1 to 7 of 8