Search:
Search took 1.00 seconds.
-
S obzirom da struje i vode nestaje svaki dan u dobrom dijelu Kotora i Tivta na 40 stepeni, nekad ne bude i po 24h, uglavnom zbog radova Bemaxa na bulevaru ali i zbog drugih faktora, misterija su mi...
-
jedan od najomiljenijih igraca koji nisu igrali za neki od klubova za koje navijam.
RIP
-
Pratis pocetak sjednice kad ti glavni kaze o cemu ce se raspravljati i koje ce tacke biti . Po tacki od sat vremena minimum. Ako budu isli normalno ova sjednica traje 3 dana min
Sent from my...
-
Pa nek to riješe među sebe bez upliva Britanije i Amerike koje su tamo pod maskom mir u svijetu. :joy:
Vic.
-
Bukvalno 10postova unazad pisu ljudi da im stiglo u 10dana....
Do 20dana generalno .
Ne moze da ne stigne ne brini samo trguj.
I nemas carinu i dazbine to je to sto platis da ti odma olaksamo..
...
-
Jer traže da potrošiš tipa 50€ mimo toga..
Nema baš uzmi dzabe za 0€ i to je to
-
https://www.youtube.com/watch?v=uFa5-0tsALY
-
Vidim da je botafogo pobijedio psg. E sad ovo prvenstvo postaje potencijalno zanimljivije
-
Posranije Vlade nije se sastavljalo
-
Bravo drugačija Srbija od sns Ovaca :D
https://www.youtube.com/watch?v=5oO-u2ZLxw4
-
Ne znam kako vi al ja osjećam neku euforiju, zadovoljenje pravde kad Iran probije tu Kupolu i napravi štetu Izraelu. Kao sto upravo pogadjaju Haifu.
Zbog sve one sirotinje i djece pobijene u Gazi.
-
Iran je nemoćan drug nažalost jednostavno Iran nema kapacitet da se odbrani od ovih kolonijalista itd u bijele rukavice.
Da se nadovežem na ovo gore zamislite vi jednu Njemačku da otvori Pergamon...
-
Preko 30 godina traje laž o Iranskom nuklearnom programu. A tu laž šire oni koji napadaju druge narode, ubijaju civile, samo jer im se može. A to što im neki vjeruju je tragedija sama po sebi.
...
-
Volim tvoja promišljanja, lijepo ih i ozbiljno temeljiš, i volim tvoje stavove, lijepo ih držiš u balanse. I sa iskrenim zadovoljstvom ih ispratim sve:)
A ovo je samo prepreprekompleksna stvar da...
-
Potreban vozač B kategorije za kombi za ozbiljnu firmu.
Uslovi rada odlični i jednostavni.
Mjesto rada: Podgorica
Kontakt: 068/832-500
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
-
Pa dobro,vama još devedesetih nije smetalo držanje pod opsadom jednog grada preko 4 godina i ubijanje snajperom djece i civila,pa sto bi vam sad smetalo “tričavih” par desetina hiljada ubijene...
-
Posle onoga sto su napravili palestincima u gazi,svaki ovakav snimak me obraduje. Neću da vas lažem,radujem se svakom napadu na ovu najveće zlo čovječanstva. Zao mi je zbog normalnih ljudi koji žive...
-
Sto više ovakvih snimaka u narednim danima,nedeljama,mjesecima akoBogda
-
U prvom redu najzaslužniji za klub tokom vijeka njegovog postojanja, ljudi kojima se osušila trava na stadionu,koji su doveli do katastrofalnog stanja terena,jer nisu bili sposobni da je...
-
Startni pistolj sa kuglicama [emoji1787] pritom kad te policajac zaustavi i vidi pistolj kako moze znati je li startni ili ne?
A dobro, kad ima naroda kome je normalno ovo onda nije ni cudo sto nam...
-
Ima li ko da je legalno započeo i razvio biznis u CG?
Osim Pashe...
-
e cus bakovic advokat stanajima hahahahaaaahahah
-
Vidim i onaj časni ugroženi "arso milić" serb je na listi apšenih,ako ako.
-
Noval ce igrati dok Sinner i Alkaraz malo ne ostaraju i onda ce poceti da ih dobija. :joy:
To sam juce pomislio tokom meca (mada, ranije sam isto pomisljao, ali sad sam siguran), ova dvojica bi...
-
Inace da im Ukrajinci nisu prosuli pola flote, i zestoko se po*rali po njima, ovi ih ne bi uopste dirali, potpisali bi primirje i sve bi bilo sjajno.
A ne sprdaj se drug, molim te