Search:
Search took 1.00 seconds.
-
07. 01.2021 - 21ti dan (deseti dan bolnice).
Božić je.
Sve je trenutno usporeno. Nijesu nas probudili u 4 nego u 6.
Vizita nije došla u 7 nego u 10. Vidi se da je medicinski kadar imao tešku noć...
-
https://youtu.be/bwnNrr9RO2Y
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
-
-
Zamišljam scenu ko iz tbok reklame, đe je komšinica zamaskirani Al no1 sa plavom perikom i dekantom spremnim za prskanje 😂
-
Ladno uporedi naftasku drzavu sa CG :)
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
-
Da dolijem još ulja na vatru :D Imam doma i Midnight Oud, i Interlude što sam od Paše uzeo, made in oman, e ako ima tu ima razlike ja crka [emoji1787]
-
Sticky: Poll:
u...
u prilogu...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201229/d7fb5161f2794694bf39e2a7c4b2d371.jpg
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
-
Samo da izrazim jedno ogromno zadovoljstvo gasenjem MA. I da vam cestitam svima braco. Vjerovatnk najlopovskija firma u istoriji nase drzave je napokon ugašena. Veselite...
-
kradja je i plata od 7-15k pa na nju jos vozilo, bespovratni ili kredit po povoljnim uslovima i povracaj poreza na plate. umjesto da sve ovo daju onome sto prima 350eur. ovo nema nidje sem kod nas.
-
Da je neka rekla da licis na penis to bi bilo to, znak raspoznavanja :)
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
-
pomenuse li svinjski vrat?
-
Nevjerovatno, Real se sprda čitavu grupnu fazu, nema đe nisu izgubili, i onda prvo mjesto...
Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Priznajte da ste rasisti...
Ne znam zasto bi linijski sudija trebao svakog clana osoblja da zna po imenu. Ne mozemo znati namjeru linijskog sudije, ali svakako praviti histeriju od ovakve situacije...
-
Nisu ovi crnci jasni svega mi.
Oni se između sebe oslovljavaju sa "nigga" a kad im se neko tako obrati to ispada da je rasizam.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Lično sam ravnodušan prema Nuteli, Nutkao mnogo više volim ali mora li svaka slika ili podatak na koji naletimo po internetu da bude tačan?
Sent from my Mi 10T PRO using Tapatalk
-
Bome da si ti malo više čitao o pravopisu ili bar zaradio toliko da možeš platiti lektora pa da se i upustimo u spočitavanje jedan drugome.Ovako,ja malo čitao, ti preskočio osnovno štivo i odma se...
-
Satovi i Samsung u istom recenici?
Napusti objekat.
:p
-
Nije srpska vojska nego srbijanska (vojska srbije), nije srpska vlast nego srbijanska vlast (vlast srbije), nije pasic srpski politicar nego srbijanski (politicar srbije), zovite ih onako kako su ih...
-
U Tuzima naredjenje da se istucu albanske zastave, a u osnovnoj skoli u Ulcinju djecu uce.. pa vidite sami.
Da vidimo dal ce sada biti "drvlja i kamenja" kao i pozivanje na odgovornost uciteljice,...
-
Можда си у праву али који је проценат правослваца у цг а који муслимана. Већина одлучује поз.
-
То је реалност живота постала. Људима је важнија кафа, ракија и пиво од вјере, цркве и Бога. Но ај небитно је ово што причам, нажалост.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
-
Nedostaje mi pogled na Ajfelov toranj.
https://pbs.twimg.com/media/ElxPJT3XUAI9aq_?format=jpg&name=medium
-
A koji ste to vi? Varaš se debelo ako misliš da Mitropolija okuplja isključivo Srbe ali navikao sam da upravo ljudi koji njeguju animozitet prema istima i svemu što je blisko Srbima, da ubjeđuju...
-
Nije Crna Gora kamencic, da se u dzep stavi i odnese, Crna Gora je planina srasla sa srcem.
Hvala nasem Mitropolitu i djedu za sve.
-
Ko voli i poštuje neka komentariše, ko ne voli neka zaobidje.
Svako ima svoje običaje, pravoslavnim vjernicima srpske pravoslavne crkve je ovo sa razlogom tesko palo, i nema potrebe niko nikoga...