Search:
Search took 1.00 seconds.
-
-
Veliš li - ko yebe Ljalja
-
Al mu se ne yebe što Ljaljo yebe!
-
Лише ББ-а, коме се јебе што Љаљо прича. [emoji23]
-
Ovo je sve dps organizovao, vjerovatno naslovna kurira sjutra.
-
Dođe 90 momaka čarter letom i odmah uzbuna, hibridne prijetnje, ugrožena država....
Ne može se momačko veče organizovat od srbofobije.
-
Vratise 90 turista samo zato jer su srbi. Eee pa vele posle litije i oslobodjenje
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Zdravija je prasetina no jagnjetina sa aspekta masnoća ali ajde nije tema pa da ne izlazimo. :)
-
Da bi bio vjernik dovoljno je da vjerujes, ne znam odakle ti taj preduslov citanja Biblije/Kurana, nisi nista bolji od ovih sto optuzujes iskr
-
Bas ne bi trebalo, a nacuo bih nesto. To bi bilo van svake pameti.
Mnogi se fale, mnogo zena iz drugih gradova dolazi da se poradja upravo zbog osoblja.
-
Network samo cijeni one sto im se uvlace u guz [emoji2] A takvi se, po difoltu, i mog empirijskog iskustva, stide sebe [emoji2]
Ne razumijete vi biznis, ljudi u vecinski muslimanski sredinama NECE...
-
Tako je. Treba i znati kome je ovo ok.
-
Pa jer je normalizovano ovakvo ponašanje, i vrlo često se ponavlja pa svi navikli. To nam je nova realnost. Sam si sebi objasnio sa "mislim da mu ne treba pridavati na značaju" a zapravo, možda i...
-
U tom dijelu države odakle sam inače i porijeklom nema ovakvih bljuvotina,već pravoslavci,katolici i muslimani žive složno kao prava braca i ponosan sam na to.
Zamisli sad da tamo oni pjevaju o...
-
Vazi li ovo za Stari ili samo za Konik?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
Vise ce neke zaboljet sto su im rekli da zive u predgradju no ta kazna :D
-
Hajka na zalivace.... stop zalivacima predgradjana da bi gradjani imali vode...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260531/30a2edb57beea06daa472d6854371970.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Nije taj kadar ali u blizini
https://i.ibb.co/wrZXbPKz/Screenshot-20260529-110642-Chrome-2.jpg
https://i.ibb.co/XxBHq3ny/Screenshot-20260529-111411-Chrome-2.jpg
...
-
Da prepričam kako je na šovinistički uradak iz Srbije poslanica Bošnjačke stranke reagovala tako što je, ničim izazvana, konstruisala paralele sa jednim filmom iz Crne Gore čiji su lajtmotiv potpuno...
-
Crnu Goru ne može da ugrozi bilo kakav film, bilo kakva Vučićeva i Dodikova mlaćevina, niti peta kolona koju predvode Vranješ, Dajković i Marko Kovačević. Crnu Goru može da ugrozi peta kolona u...
-
Ako nisi na mrezi na viberu onda ti stize SMS, viber je samo tu ako si na mrezi makar je takav slucaj u HB, nzm za ostale
EDIT: Nije firmama free da vam salju poruke na viber svakako
-
Hihihi dobra fora.
Imali smo puno toga prije. I diplomatske odnose sa velikim silama, i crkvu, i državu na početku.
Onda domaći izdajnici odlučiše da je bolje da budu tuđi na svome. ...
-
Luksuz je kad je posao udaljen do pola sata hoda od mjesta stanovanja.
-
Ovako neđe za 21. maj prije jedno desetak godina ona mala smrda od Starog liberala postavila sliku nekog lika što je svoju malu ćerku obukao u crnogorsku nošnju i dao joj zastavu da nosi i na tu...
-
Jeste li ikad bili u BG za sretenje alooo
Da li ste ikad bili u holandiju za kings day i poslednji dan skole?
Samo bice da ova crvena zastava smeta bojim se....
Sent from my SM-F766B using...