Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ne znam je li ko gledao gostovanje dr. Abazovića na RTCG večeras. Kakva dominacija.
Dobro je što je čitava Crna Gora imala priliku da prvi put u životu vidi kakva opozicija postoji u parlamentu....
-
opmne,
pogledaj sve najrazvijenije zapadne zemlje.
Njima nije trebao socijalizam i komunizam da budu razvijene i jake. A opet imaju jaku socijalnu politiku.
Pogledajmo recimo partiju koja je na...
-
Pa dotakao si ono o čemu sam pisao. Realno, nikada neću zaboraviti oca koji je devedestih stojao u redovima sa ostalim podgoričanima ispred jezdinih i dafininih filijala kako bi podigao taj jad od...
-
Nema nikakvih garancija i dogovora. Niko im nista ne duguje da bi im davali bilo kakve garancije. A do ratovanja ne moze da dodje jer nisu toliko jaki kao sto ljudi misle da bi mogli to da...
-
Zato je gvozdenovic drugi dan posle izbora nameravao da bjezi van zemlje pa je zaustavljen
-
Osta lejdi Đaga bez 100k godišnjih prihoda...
-
Oni jesu postali nacionalisti ali su u ekonomskom smislu za sebe socijalisti.
Njima možda bi najbolje pasa nacional-socijalizam da imaju jaku ekonomiju, ali pošto je nemaju nisu ni to.
-
Ja nzm zasto ljudi koji ne dijele isto misljenje sa tobom otvaraju tebi glavu? Ne znam da li tebi neko zabranjuje da mislis drugacije od drugih ili ti uvijek ako se ne slazes sa nekim oko necega kazu...
-
Uključi malo mozak sine kako može nečija krivica da umanji tvoju krivicu ti trebaš da odgovaraš za svoju on za svoju nikako nečija krivica ne može da umanji tvoju krivicu svako odgovara za svoj...
-
osiguranje nije ugrozena djelatnost, tehnicki pregledi su radili a dobili su pare kako ???
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
-
Ja se zaista izvinjavam sto upadam ovako nenajavljen i iznenada ali...
Trudimo se na sve nacine da ovu temu drzimo otvorenom jer bi u protivnom izgledalo kao da ne zelimo takve diskusije na...