Search:
Search took 1.00 seconds.
-
KAd vidis da je ovoliko jadnika po forumu pocelo da napada MCP, onda svatis da su na dobrom putu.
Meni je ljepse da ih vidim kako se upiru iz petnih zila...jer to je dokaz da ih sve ovo mnoooogo...
-
Ја још не видјех гусарске и четничке заставе. И застава са оцила као што је Медо написао је званична црквена застава. Такође у цркву иду и многи и већина националних Црногораца и то видимо ових дана....
-
Има ову Мирашеву у Никшић чини ми се, па тамо може.
А што се "ових других" тиче такве ће бит и остат. Врата су сваком отворена.
-
I ja sam Crnogorac i nijesam imao problem da odem u crkvu i manastir, niti sam se osjećao diskriminisano na bilo koji način. Uistinu svi moji odlasci se mogu preborajati na prste jedne ruke.
-
Taj drugar laže da u crkvi ima četničkih i gusarskih zastava... Dok je zastava sa ocilima zvanična crkvena zastava...
Nego ide li taj drugar da se moli Bogu ili da razgleda zastave...?
Zašto...
-
Да али ЦПЦ није канонска црква.
-
Па није баш тако, ако те избаце/расчине из неке цркве ни у једну канонску цркву више не можеш да служиш. Ако инжињер добије отказ може радити у другу фирму.
-
Kava orvelovština jbt...ovo može samo na Balkanu da prođe.
-
Данке Дојчланд суверенистима ушао неки тоћ у уши... :lolblue:
Ја сам мислио да су се избори завршили, да је прошла сезона товарења "милитантног светосавља" у сваку реченицу, али су Црногорци...
-
Којој нацији припадају Јерусалимска, Цариградска, Антиохијска, Александријска црква? Постоје само помјесне цркве, Српска Православна Црква није црква само Срба, као што није Руска само Руса, или...
-
Da ti pravo kazem, evo nisam vjernik, ali da me zapad ucjenjuje time, bez razmisljanja bih odabrao tog Amfilohija. Eto, takvog kakav je. Cus, u EU i NATO bez Amfilohija.. Dje to pise, kumim te?? :D
-
Ljudi ugrozena nam je drzava, evo Milo sad rece na rtcg, sta cemo da radimo?!
-
Je li "policijska drzava" Crna Gora poduzela mjere sigurnosti zbog koronavirusa? Mislim na prisustvo u zemlji velikog broja Kineza.
Jutros sam procitao u novinama da je ruska Vlada odlucila...
-
Marko Milačić pušten iz pritvora
Je li rezim na taj nacin pokusava stvoriti protutezu srpskom pokretu u CG od ociglednog luzera i neozbiljnog politickog klauna?
Bez zezanja pitam
-
...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200131/9100851294fda5b20bb77061eafefd3f.jpg
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
-
Фидел како је теби досадно у животу. Мл 60 000 док наш ломи вози се у мерцедесу од милион
-
-