Search:
Search took 1.00 seconds.
-
-
Odluci crnogorac da nadje nevinu djevojku sebi zenu...
Ode u prvu kucu mogu li ja s njom malo nasamo moze skine se pita sta je ova ona kaze pa to je k....
U drugu u trecu kucu sve isti odgovori.
U...
-
-
Ja samo pratim, sve sto pitas ja bih pitao isto, pustio sam te jedan korak ispred pa ti muci Bitrate-a[emoji1787]
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
Može,ako mu u gepek staviš Yarisa
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
-
Koliko je dps bio moderniji, prije 16 god doveli Madonu za 5 miliona kao gospoda, od toga gradjani platili 4 i po miliona i kasnije jos po koji euro na sim kartice al' sta ima veze
-
Срамота је да већина није питала деду и зато имамо ове нетачне резултате.
-
-
https://paketomati.me/
https://i.ibb.co/FhZb3FH/Screenshot-13.png
-
Oni trenuci kad prolazim pored radara đe je pravina i 50 ograničenje a vidio sam ga izdaleka,pa se dugo gledamo,nikad da ga prođem,jer vozim oko 40-45...kao da prelazim pasošku na aerodrom sa kilo...
-
Brate od kad si posao na tu Ibizu sreca ti okrenula ledja. Moras sad neku romkinju predrat.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
-
Srdacan pozdrav prijatelji i neprijatelji :)
Kao sto znate, ja kao pasionirani amaterski hidrometeorolog i neko ko je ugledan clan meteo foruma i prije svega neko ko je donosilac dobrih vijesti na...
-
Matematicari....
Kupujem 4 sladoleda kapri na plazi koliko momak 7.2 eura. Kako zar ne pise 1.2 eura a kornet je 1.8 ... on se zagleda pa se nasmija aooo a ja sam danas svakome naplacivao po 1.8...
-
Ada na ovu silu autoputeva i tunela istrpicemo toliko ocu zensku lijepu da vidim na salter a ne metalni automat
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Ljudi, jel vi znate da pola stanovnistva u CG ne zna da pozove lift a ne da procita upustva i vrsi uplatu na naplatnu rampu?
-
Sto ti je zensko svoju platu stedim a muzevu trosim....
-
Ovi iz MUP-a nemaju pojma o cemu pricaju, niti znaju sta znaci hibridno a sta elektricno. Pazi ti ovo, 46 HIBRID-BENZIN-STRUJA i jedno HIBRIDNO. Znaci, prema njihovoj statistici imamo ukupno 47...
-
znaci presao si na teske droge...
-
Imao sam fin stek, odah se nedje u dobrom raspolozenju pred gospodjom, za 10 dana je otisla trecina :D
Ja pravo u banku, skidaj sa glavnice, samo da mi nijesu u kucu, stukli bi ih za mjesec.
...
-
Meni se sviđa kad sam bila u Italiji sistem đe pored kasirki ima onaj odjel da sam pakuješ,prisloniš karticu i izbjegneš redove na kasi i kasirke.Može biti da će i kod nas to uvesti.
Poslano sa...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240324/277deba51707755165b422147eaef36d.jpg
Gadji putine prvo nas
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Vala jes ovi daleko ispod ogranicenja, izleti izpred tebe pa 20 na sat mili dok razgovara na tel
-
U pitanju je integracija računara sa terminalom.
Voli većinski koristi Linux na koji se port mapira putem određene skripte.
Ponekad (iako je Linux) integracija pukne te je potrebno odlogovati...
-
Realno, malo je zainteresovanih. Moze li da bude svako, moze manje vise. Nijesam ni ja cio zivot ovo radio, no sam skolu ucio, zavrsio, cak i par godina radio. Gore sam naveo 1000e za montera,mislim...
-
Ministarka je Anđela sa dva prezimena,bez googlanja[emoji16]
By the way,u stručnim školama je 2018 došlo do promjene plana i programa,dje je uvedena modoluzinovana nastava,dualno obrazovanje i ...