Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Moram veze hvatat da se postave nove sprave na vrh Gorice,one improvizovane su u fazi raspadanja,iako se moze odradit solidan trening.
Inače off topic,ali vezano za Goricu,zašto glavni glad ili...
-
A neki odje metak ne odbijaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Pošalji mi broj.
Sent from my CPH2791 using Tapatalk
-
https://i.postimg.cc/pTwWXkRZ/What-sholud-I-do.jpg
-
Cutanje je zlato na granicu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Svakakve mutne face tamo srijećem ovaj sa foto aparatima mi je zanimljiv iz priče mora se izviđet kakvi su mu to aparati.
Slika u prilog [emoji1787]
...
-
067 860 201 Evo ti broj momka koji donosi polovne fotoaparate i opremu iz EU i prodaje.Znam i da se bavi fotografijom pa ako nisi siguran što ti treba daće ti i savjet.
Saša.
Stalno je u...
-
Nisam toliko dugo u fotografiji iako sam i ja skoro kupio aparat i polako cu da počnem da slikavam. Ali valjalo bi da gledas koji ima slikanje u RAW formatu jer ti u obradi daje mnogo dobru...
-
Sve zavisi koliko imas iskustva. I zavisi sto zelis da fotografises. DSLR aparat imas sa full frame (35 mm) i APS C, ondonosno takozvani krop. 22.3x14.9 mm. E sad, ako nemas iskustva, mozda najbolje...
-
To po mjeri u autodjelove trazi illi slicno. Mozes probat i u centrometal servis kod aerodroma. Radnje rijetko drze takve stvari. Al.obzirom da su vecina kosacica kineske proizvodnje, nacices...
-
Jes, imaju 2 iza pumpe naspram perionice
-
Imas i na eko pumpu na stari aerodrom
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
-
Alexshop djeluje sasvim korektno, makar što se tiče Casio brenda.
https://alexshop.me/casio
Tamo pod Classic je to što tražiš. Imaš i Edifice seriju ali su dosta skuplji i većinom veličine...
-
Najbolje ti je kod ovih štamparija koje rade etikete ne znam koliko ti toga treba.
Merkator iz BP je dobar.Zaboravi na foto radnje.
https://merkator.me/stamparija/
-
probaj foto dejo na trg božane vučinić.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ozbiljniji foto studio ali budi spreman da platis.
-
VOĐENJE LJUDI JE STVAR INTELIGENCIJE, POŠTENJA, HUMANOSTI, HRABROSTI I STROGOSTI (Sun Cu).
TAKVO VOĐSTVO NAM JE POTREBNO.
ALI ONO JE MOGUĆE, SAMO AKO SMO MI U SRCU I DUŠI TAKVI.
NEKA NAM BOG U...
-
Mi kuci djecu (djecaci :D) vaspitavamo da je OK isplakati se nekad... naidje ti, bude ti tesko, ne umijes ga verbalizovati drugacije - ne cini mi se da su ista placljiviji od vrsnjaka, ali sablone...
-
-
Mi kao drustvo ne pricamo dovoljno o mentalnome zdravlju ni na jednome nivou, uz to stigmatizujemo to sto je vecini svijeta sasvim normalno - da se potrazi strucna pomoc
Jer ako i pomenes neko ce te...
-
Ma kako ti sve znaš.Moj drug iz srednje je izvršio samoubistvo jer mu je otac bio teška dileja preambiciozna ubio ga je u pojam.A momak je bio za medalju.
Ali Otac.
Sva sreća pa se opasuljio kad je...
-
Networče,
Nemoj je nervirati statistikama (ja prva ne vjerujem u njih), ako ti nije problem. Vidiš da joj je to bolna tema.
Malo forumaške solidarnosti :)
-
Čuš polako otvorim ozbiljnu temu on mi tu lista podatke iz Monstanta okle li već.
Ovaj drugi iz chat dži bi ti ja.
A što me pokrenulo što na onu kanalizaciju od teme iz raznih medija viđeh da...
-
NetworkMaster.
Čudo se Nikšić ne pominje.
Mislim meni je drug iz srednje izvršio samoubistvo možda mi je onda to nešto suviše lično jer smo sjeđeli na neku klupu iza robne i još mu lik pamtim...
-
Mušema
Sent from my SM-A546B using Tapatalk