Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Druze, ti si se vec na samom startu diskvalifikovao i odmah krenuo sa onim sto sam implicirao - sa uvredama u odbranu svog stava. Dalje pokazujes nedostatak koncentracije i onog ko reaguje na prvu...
-
Zamislite u kakvom smo mi stanju kao društvo kad se crkva posmatra kao zvijezda vodilja građanskog društva, fala dps-u.
-
Radim u jednoj velikoj zdravstvenoj ustanovi u CG kao medicinski radnik/medicinar.
Nijesam vjernik niti religiozan, nijesam ni krsten, ne vjerujem u ono sto crkve i religije...
-
Kako se Tripletica prepala za svoje i svojih sunarodnika sjutra.. :)
Ne boj se, Tripletice, ogromna je razlika izmedju muslimana koji postuju ove narode nastanjene na ovim prostorima i muslimana...
-
A kad dodju izbori oce li jopet ovi silni vjernici prodat vjeru za veceru?
To be or not to be that is the question. Nothing else matters.
-
Ja stvarno ne vjerujem da ljudi pricaju kako su zime poslednjih godina ostrije i duze? Zivimo li mi u istoj drzavi i imate li vi vise od 12 godina???
-
Nekontrolisana sjeća drveća je sigurno jedan od problema, jer drveće značano prečišćava vazduh. Gužve u saobraćaju sigurno utiču u PG, mada kako onda objasniti Nikšić, BP ili Pljevlja? Tamo gužvi...
-
mozda ima dobar br telefona
-
Tuzno je ovo reci, mozda i ne bi trebalo, al nista neocekivano.
Uz sav ekonomski pritisak za goli opstanak koji nam vlada namece jos odavno, dodati jos mozda i veci pritisak drustva i drustvenih...
-
ovo swmo govori da smo narod kontinuiteta, te da ni tada nismo bili nista bolji nego danas.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk