Search:

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    12,340
    Views
    2,635,606

Bio si u ratu pa to tvrdis iz licnog iskustva? To...

Bio si u ratu pa to tvrdis iz licnog iskustva? To o cemu pricas se desava u rijetkim situacijama (da ne opisujem kakvim) a u 99.99% je osoba takva kakva jeste i prije rata samo sto postoje mehanizmi...
  2. Replies
    12,340
    Views
    2,635,606

Predivno je čitati ovaj topic. Prosto da se...

Predivno je čitati ovaj topic. Prosto da se čovjek zapita ima li išta pod ovim nebom u šta se ekipa sa foruma ne razumije.
    Finansije stranih zemalja; kopneni vojni manevri; vojna logistika i linije...
  3. Replies
    31,212
    Views
    3,709,830

Najbolja referenca, sada već bivše Vlade, jeste...

Najbolja referenca, sada već bivše Vlade, jeste to što su je od prvog dana rušili DPS (proxy svih vidova kriminala) i DF (proxy ludaka iz Beograda).

Je li mogla da postigne više za godinu dana?...
  4. Replies
    31,212
    Views
    3,709,830

Ja imam osjećaj da neko iz demokrata izjavi da je...

Ja imam osjećaj da neko iz demokrata izjavi da je danas 6-ti februar, da bi se odje uraši i dps-ovce pomamili, rekli da lažu i digli na sprdnju, najviše zbog prozivki prema ura za saradnju sa tim...
  5. Replies
    5,656
    Views
    753,480

@MeDo_JE pogodio si sve što se tiče URA-e....

@MeDo_JE pogodio si sve što se tiče URA-e. Konatar potvrdio.

Sent from my KB2003 using Tapatalk
  6. Replies
    5,656
    Views
    753,480

Meni se čini da Konatar, svjestan da su od sjutra...

Meni se čini da Konatar, svjestan da su od sjutra kao političari završili karijeru, vrcka i pilićari. No me ne čudi, ako je ko izgorio svog funkcionera, to je Ura ovoga Miloša. Ostade poslije njega...
  7. Replies
    31,212
    Views
    3,709,830

Prvo, nije ti uopšte loša situacija. Kao URA...

Prvo, nije ti uopšte loša situacija. Kao URA kontrolišeš neproporcionalni dio moći, u vladi i skupštini ne može sa prođe ništa što ti nećeš, Zdravko ti vjeruje i upravljaš cijelim sektorom...
  8. Replies
    31,212
    Views
    3,709,830

Jedan od razloga zašto je ovo baš loš potez su...

Jedan od razloga zašto je ovo baš loš potez su izbori u PG. Umjesto da se na izborima u Podgorici zakuca poslednji ekser u DPS oni su im dali vjetar u leđa. Nemoguće mi je da to nisu znali i nisu...
  9. Replies
    31,212
    Views
    3,709,830

Slaven Radunović i dalje o tome kako će svako bit...

Slaven Radunović i dalje o tome kako će svako bit kriv ako budžet ne bude realizovan osim on i df koji će glasat za usvajanje. Sad bulazni o majstorima za popravku mašine koji ne znaju šta rade. A on...
  10. Replies
    31,212
    Views
    3,709,830

Kako me zaboljese ove dvije recenice: MI...

Kako me zaboljese ove dvije recenice:

MI placamo da nam ruse NASE.
    MI placamo i aplaudiramo dok nam devastiraju vazduh i vodu, unistavaju NASU kucu.

I ova druga recenica je najbolnija istina....
  11. Replies
    31,212
    Views
    3,709,830

Probudih se, vidim nema rata, završeno sve. Ono...

Probudih se, vidim nema rata, završeno sve.
    Ono što me jedino raduje je što je uhapšen Veljović.

Na forum uđoh, vidim puno postova, standardno prepucavanje, svi na svojim pozicijama, dakle stanje...
  12. Replies
    31,212
    Views
    3,709,830

Znači, to je bila igra... Žao mi je što...

Znači, to je bila igra...

Žao mi je što je Vlada pomrsila račune Vučku, DF-u (i predsjedniku?).

Ih, kako su samo priželjkivali da policija ne uspije da obezbijedi ustoličenje u Cetinjskom...
  13. Replies
    13,556
    Views
    2,183,714

Ne, ne. Najbolji dio je kad je policija trazila...

Ne, ne. Najbolji dio je kad je policija trazila podatke o sistemu, a firma im sve sifre, pristupe, IP adrese i ostalo poslala putem maila.
  14. Replies
    5,656
    Views
    753,480

Ti maštoviti dječače. Uspio si svakog ministra...

Ti maštoviti dječače. Uspio si svakog ministra nove vlade, svaku izjavu, ma sve, dovesti do nivoa naučne fantastike. Znači svaki post ti je pola činjenica, pola tvoja mašta. Razmišljaš o nekom...
Results 1 to 14 of 14