Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Magenta TV radi preko risivera i telefona. Kada se instalira na smart TV, nakon logovanja se pokrene i odmah crashuje. Zatim se mora ponovo instalirati da bi se opet pokrenula i naravno opet crash....
-
Ako vec nisi - aktiviras licnu kartu, instaliras middleware… restatujes komp i probaj iz firefox
https://www.gov.me/clanak/preuzmite-software-i-uputstva
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Postoji na Instagramu profil knjige_podgorica, možda imaju to što tražiš. [emoji4]
Ot:
https://www.knjizare-vulkan.rs/files/watermark/files/images/slike_proizvoda/thumbs_w/332107_w_0_0px.jpg
...
-
Elektricna auta i fold telefoni su najvece tehnoloske prevare 21. vijeka.
-
da da znam
nego mi sa sijedima se sjecamo da si nekada u softvere za rjesavanje matematickih problema morao da uneses postavku u jednoj liniji
ova slika bi bila nesto tipa:
...
-
samo skeniraš kamerom na fonu anđeli sa tobom
-
hoce, samo umjesto znanja oni imaju aplikacije za mobilni da im to izracuna
jer budimo realisticni, vecina ovo ne bi znala prevesti u zagrade i jednu liniju da bi ga ubacila u aplikaciju rucno :D
-
dal ce generacije koje rastu sa ChatGPT uopste shvatiti foru
-
Odradih sad lagano preko telekom aplikacije prelazak sa fizicke na esim. Dobro su ovo napravili da se ne mora u poslovnicu ici.
-
Zato što znaju da ćemo ih nešto zajebat'
-
Kako je krenulo, vratićemo se polako nekih 30 godina unazad, na Nokie 3310 i na televiziju sa 5-6 kanala, jer ove pretplate odoše u nebesa izgleda.
-
Može li kako da se objema DF stranama obezbijedi kakvo guvno u Budvi da se kuvane glave međusobno pokomate pa ko zadnji pretekne da pravi vlast ?
Mislim da je to jedino fer rješenje.
Sent from...
-
Stavi u oglas da prodaješ punjivu bateriju 18650.
Ovo je dobra cijena za ovu bateriju.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
-
Uređaji iz EU imaju nove oznake.
Te nove energetske oznake na nalepnicama imaju skalu od A do G, a do sada je bila od A do D. Najmanju potrošnju struje imaju uređaji i aparati koji su obeleženi...
-
-
0 koraka unazad.
EU i bitnije SAD su riješili da nas uguraju u EU kako bi nas oteli od rusije ka kojoj klizimo, i kad dodje taj trenutak Hrvatska će dobiti naređenje da digne ruku ZA ulazak bez...
-
Cijena?
-
Hora u Deltu na sprat je dobar
-
Ja sam moje tretirao sa amivar kapima, to mi se najbolje pokazalo evo par godina.
-
Sada, kad su se prikljucile Saudijska Arabija, Arapski Emirati i Iran, cijena nafte je u rukama BRICS-a.
Definitivno nova stranica i novo poglavlje savremene istorije covjecanstva. Neka je sa...
-
Ne mogu da vjerujem što sam snimio noćas.
Čitavo vrijeme snimam mjesec i snimio sam 5-6 letećih tanjira.
Snimak predugo traje sa mojim nekim glupiranjima pa dok to sve fino sredim.
Ne znam...
-
Joko:
Žičara će vit 25€ od 7-20h
Naši nek se voze po mraku za 5€
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
-
Završiće Joko da je ova cijena samo do oktobra.
Sent using Tapatalk
-
Lako je dokazati da nešto postoji ali dokaži majčin sine da nešto NE POSTOJI.
U tome je sva intelektualna igrarija i perverzija.
A druga stvar je tek kategorizacija nečega pod taj pojam kako Vanja...
-
Tu je Ipak vise stvar interesovanja o naucnoj fantastici i fanovima tog zanra.
Ko nije ljubitelj, stravi se od svega i svacega, pa nema fleksibilnost maste. Opterecenost " teorijama zavjere" tu...