Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ne bih da budem parti brejker ali ne znam sto imamo da slavimo.
Nevini ljudi umiru jer nemaju para da plate privatnika no cekaju mjesecima na specijaliste i operacije, a onda je prekasno.
Djeca...
-
političku pripadnost sam ja pomenuo odje juče, iz razloga jer sd kao partija graje na svaku moguću sitnicu a na ovo ćuti. al partijsku pripadnost je danas u prvi plan stavila direktorica škole, jer...
-
Tripleta tvoji preci su generacijama u crnu goru , nisi tikva bez korijena... nisi stranac a to sto se zbog vjere ti pasivno postavljas i mislis da je vjera uslov za naciju to je samo odraz i propast...
-
I onda recite da ovo nije kartelsko dogovaranje cijena:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240423/faab21959aabe159f8ee3845bfb58a1e.jpg
...
-
Kupih i ja ovu spravicu, čisto da je imam u džep kad idem neđe ili dok čekam redove po prodavnicama. Mada ja ROMove i Emulatore redovno prebačam po svim računarima koje imam i igram povremeno, lijepo...
-
Ne znam Bluemoon zašto mene prozva? I gdje nađe da sam makar jednu riječ (bilo dobru, bilo lošu) napisao o Putinu.
Na ovom dijelu foruma dominirate ti i Bar forsirajući jedan narativ, možda i...
-
Ovakvo etiketiranje je jedan od glavnih razloga zašto ogroman broj Crnogoraca neće nikad glasati za fejk crnogorske, tj komitske, koalicije. Pokušajem privatizacije CG nacionalnog identiteta mu je...
-
Pa e, to je tamo drugi narod, ustaše.
Ajmo sad ono kako ih bog kažnjava, nabijem ga na ***** i njega i te koji to pričaju i pišu.
-
- Herkules.
Nemam nista protiv nikoga - meni ne smeta (ne opterećujem se) nego zbog drugih i da drugi pročitaju.
Na forum ne vrijedjam nikoga - ne provociram itd.
-
Možda i nije baš prava tema za tred ali kako citirah gore B. Pekića, podsjetih se malo nekih stvari. Naime, on pominje dr Liftona koji jenapisao knjigu Thought Reform, u pitanju su intervjui, najviše...
-
.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200404/650fdd2a9b7ee2b2ed5dea4e03e79119.jpg
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk