Search:

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    6,290
    Views
    551,777

Ne bih da budem parti brejker ali ne znam sto...

Ne bih da budem parti brejker ali ne znam sto imamo da slavimo.

Nevini ljudi umiru jer nemaju para da plate privatnika no cekaju mjesecima na specijaliste i operacije, a onda je prekasno.
    Djeca...
  2. Replies
    17,031
    Views
    2,420,117

političku pripadnost sam ja pomenuo odje juče, iz...

političku pripadnost sam ja pomenuo odje juče, iz razloga jer sd kao partija graje na svaku moguću sitnicu a na ovo ćuti. al partijsku pripadnost je danas u prvi plan stavila direktorica škole, jer...
  3. Replies
    17,031
    Views
    2,420,117

Tripleta tvoji preci su generacijama u crnu goru...

Tripleta tvoji preci su generacijama u crnu goru , nisi tikva bez korijena... nisi stranac a to sto se zbog vjere ti pasivno postavljas i mislis da je vjera uslov za naciju to je samo odraz i propast...
  4. Replies
    3
    Views
    1,261

Turist prepaid - kartelne cijene

I onda recite da ovo nije kartelsko dogovaranje cijena:

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240423/faab21959aabe159f8ee3845bfb58a1e.jpg
    ...
  5. Replies
    89
    Views
    25,949

Kupih i ja ovu spravicu, čisto da je imam u džep...

Kupih i ja ovu spravicu, čisto da je imam u džep kad idem neđe ili dok čekam redove po prodavnicama. Mada ja ROMove i Emulatore redovno prebačam po svim računarima koje imam i igram povremeno, lijepo...
  6. Replies
    4,926
    Views
    147,869

Ne znam Bluemoon zašto mene prozva? I gdje nađe...

Ne znam Bluemoon zašto mene prozva? I gdje nađe da sam makar jednu riječ (bilo dobru, bilo lošu) napisao o Putinu.
    Na ovom dijelu foruma dominirate ti i Bar forsirajući jedan narativ, možda i...
  7. Replies
    3,081
    Views
    373,040

Poll: Ovakvo etiketiranje je jedan od glavnih razloga...

Ovakvo etiketiranje je jedan od glavnih razloga zašto ogroman broj Crnogoraca neće nikad glasati za fejk crnogorske, tj komitske, koalicije. Pokušajem privatizacije CG nacionalnog identiteta mu je...
  8. Replies
    14,336
    Views
    1,844,233

Pa e, to je tamo drugi narod, ustaše. Ajmo sad...

Pa e, to je tamo drugi narod, ustaše.

Ajmo sad ono kako ih bog kažnjava, nabijem ga na ***** i njega i te koji to pričaju i pišu.
  9. Replies
    2,176
    Views
    792,214

Sticky: - Herkules. Nemam nista protiv nikoga - meni...

- Herkules.

Nemam nista protiv nikoga - meni ne smeta (ne opterećujem se) nego zbog drugih i da drugi pročitaju.

Na forum ne vrijedjam nikoga - ne provociram itd.
  10. Replies
    12,340
    Views
    2,635,606

Možda i nije baš prava tema za tred ali kako...

Možda i nije baš prava tema za tred ali kako citirah gore B. Pekića, podsjetih se malo nekih stvari. Naime, on pominje dr Liftona koji jenapisao knjigu Thought Reform, u pitanju su intervjui, najviše...
  11. Replies
    2,321
    Views
    814,305

Sticky: ....

.
    https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200404/650fdd2a9b7ee2b2ed5dea4e03e79119.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Results 1 to 11 of 11