Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ovi primorci sve kukaju a samo stanove kupuju [emoji16][emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Ja od 9og februara minus 11
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Gledaš li u vagu ili u toplomjer?
-
Odlučnije nego 2006: Više od 75 odsto građana glasalo bi za nezavisnost, proizilazi iz istraživanja "Spektrum analitike"
...
-
Ako ti se dje prijede rostilj, ovaj Pasha je odlican gazda i domacin, uz to jako je njezan prema radnicama.
-
Najbitnije je znati gazdu i to spomenuti…[emoji23]
Restoran Obala, riblja top, krap u zvona top…
Ne znam gazdu..
-
Uvati me volja danas da pravim hleb, punjenje cesan/petrusin/maslac i mocarela.
Ispao je kao iz snova, kora mekana kao dusa.
...
-
Nije isto 5 ćevapa kod Šuća Grude i 5 ćevapa "Pod Pločom", da se razumijemo. :)
-
25 mozda od kad je na forum...
-
Svekrva
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Na oval domaće, iz dvorišta što se veli, riba iz Matice jutros ulovljena, gulaš od plećke divljeg praseta (5 sati se krčkalo, to bješe čista perverzija), sjajan dan....
-
Ti si onda idealna musterija za Toyotu Yaris 1.33
Salim se ja malo, nego ljudi kupe auto star 7-8 godina, sa 300k i racunaju kao to je to brate...Nov auto, nema tu sta da se pokvari, on je samo...
-
Tek danas zavrsih 2 sezonu. Toliko zrelih momenata. Tekst je odlican
...
-
Eo trčim. Direktor vodovoda otkad je došao podigao cijene 50% i onda se hvali kako je menadžment svojim dobrim uprvaljanjem od poslovanja sa minusom došao do poslovanja sa plusom. Gubici na mreži i...
-
Mislim da potcjenjuješ dugomjesečno iskustvo pripravničkog rada u tetkinoj knjigovodstvenoj agenciji ministra policije i višegodišnje iskustvo političkih fejzbuk kampanja sive eminencije Demokrata.
-
Ne idu jaja bez krtole...
-
Sto zna dijete sta je 100 kila, ja kad spustim kilazu ispod 100 kila osecam se premrsavo, nekako isposnicki
-
ja sam zadnji put imao <100 kad sam bio tinejdžer :) padoh prošlo ljeto na 107 ali eto zime i ćao, ove god ću vala spustit na 105
-
Takumi i Bugi [emoji1787]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260123/069b02080450631d760b7b35cdeac67c.gif
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
-
Pa koliko ce bit nova rav4 kukavce
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
-
Vjerovatno ovo drugo, Bitrate nikad ne komentariše hranu.
-
Evo ti brate da se ne zenis
Em je skupo a i stresno sa vremena na vrijeme[emoji23] tako bar kazuhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20260121/de9d6da552f3fe25defb85b2e7a61ae6.jpg
Sent from my...
-
Ivanovic sa Zlatice obrnuo igricu 3 zene 3 sprata od kuce :) jedna zvanicna ostalo bivse
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
E ne znam, Cherry Tigo 7 Pro, drug zero problema skoro 3 godine, Onda Geely Coolray koje voze 5 ljudi i koje se ne gasi doslovno, 100k prešlo, zero problema takođe.
No je bolje biće Rav4 pištolj...
-
Ne znam kako se sa priče o smjernicama za kupovinu auta sa manje više definisanim okvirima prešlo na priču o EV i tarifiranju struje EPCG, pogotovo imajući u vidu da postoji tema za tu priču a to...