Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ne zaboravite, svi se radjamo kao ateisti :D
-
Ne miješajmo što je po medicini zdravo a što nezdravo, ili dajte preporuku da čitam neku medicinsku literaturu đe piše da je zdravo ne popiti gutljaj vode npr. 20. juna u periodu od 06-20h(možda čak...
-
Zdravija je prasetina no jagnjetina sa aspekta masnoća ali ajde nije tema pa da ne izlazimo. :)
-
Veliki vjernici spameri ajd malo skalajte i rashladite se sa ovog topica. Jel' moze?
Nije dosta sto ste svi vjernici (i na jednoj i na drugoj strani) a ne postujete ni 10% onoga sto vam vjera...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260601/c98a46496a7ee0419e558925ffd7174f.jpg
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
-
Nedje skoro zena uzela sebi dijetetski jogurt sa ovsenim pahuljicama isl. Uzmem da citam deklaraciju, vise secera(secera a ne ugljenih hidrata) negoli u Koka koli na 100ml. Kakva prevara.
-
Vise ce neke zaboljet sto su im rekli da zive u predgradju no ta kazna :D
-
Мораћу неђе наћи слику Рафаиловића 80тих. Знам да их имам по албума. Нијесам против промјена, али је ово криминал.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260528/e2c9206d37d8acaf95f934820cb6fc2b.jpg
-
Porto Montenegro se npr. gradio da liči na mediteranski ribarski gradić, a mi stručnjaci naše autentične mediteranske ribarske gradiće eloksiramo, hromiramo, betoniramo i dižemo zgradurine drečavih...
-
Klasičan primjer mrtvog slova na papiru :)
Sent from my 17PM using Tapatalk
-
Treba nać balans između izdržljivosti trimera i izdržljivosti rukovaoca trimera. Što bi stari rekli: Nije preša, sve će se stić, više dana no života.
Eto,mali filosofski doprinos ovoj temi...
-
Ja sam svojevremeno (prije jedno pola godine) sa amazona uzeo tcl nxtpaper 11 plus sa olovkom i futrolom. Bio je nešto oko 240 eur. Po reviewima je bio baš za dokumentaciju. Ja ga koristim za čitanje...
-
lanac u ulju je normalan proizvod...nekad su stavljali bas debele lance, i to je trajalo 250-300-400k kilometara, bukvalno nisi morao da ga mijenjas za vijek auta...
danas prosjecno biciklo ima jaci...
-
У ЦГ имаш по 10% људи са обје стране (црногорске/српске) који су лојални својој нацији, 20% које није брига, а остало 60% поткупљива роба.
-
-
I meni, počeo sezonski u Bečiće da radim i odmah upoznao neke Ruskinje [emoji16][emoji16] stvarno se vratio dužan na kraju sezone ali mi je to (i sledeća sezona) svakako najljepši dio života...
-
Najviše mu smeta što će da prime CG u EU prije njih. To mu je sasvim dobra procjena - da će mu nauditi za dalji opstanak na vlasti.
On je probao preko svojih piona u CG da to sabotira, ali su ga...
-
Čudo jedno kako većina nikad nije primjetila DPS bota, samo ove DF/SNS
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Kakve sve to veze ima sa lažnom tvrdnjom da Srbija besplatno liječi ljude iz Crne Gore?
-
https://www.b92.net/info/politika/233814/pismo-koje-je-uzdrmalo-region-vucic-spojio-emociju-istorijske-cinjenice-i-politiku/vest
Javilo se šupkalo iz crne gore,dovoljno je reci dražen živković…
...
-
Mr. Robot je odlična serija.
-
Poslije 5 lijepih godina i 70k km na BMW-u F 800 GS došlo je vrijeme za promjenu. GS me služio odlično, prošli smo svašta zajedno, ali htio sam nešto svježije, jače i modernije.
Izbor je pao na...
-
Marko Milacic tip politicara.
Samo je isturen trenutno ispred onih ciji su glasaci ocajni, pa ga jos uvijek i oni ne dizu na na sprdnju.
Najjace kad rekao Mujovicu da se vrati kablovima (tako...
-
Ovi primorci sve kukaju a samo stanove kupuju [emoji16][emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Imam vala i rodbine, kumova i prijatelja po Srbiji, misle o nama kao i ja recimo o njima, bratski i najbliži narod. Ako imaš i ti nekog i razmišljaju kao Vučić, Dačić & Co, žao mi je, zbilja.
...