Search:
Search took 1.00 seconds.
-
trebas kao Dick Solomon, uzmes rebrasti i izvrnes ga, radi tvog uzitka
-
Kostace ga skuplje oni samari nego sto je mislio…
-
Ocekivano pjeske u Njemacku. Bezz nastavio los niz.
-
Brat koristi ovaj claude od 200, kodira, automatski postavlja na drustvene, montira klipove, sve zivo zavrsava, kaze da je najjace nesto sto postoji
-
Ma, meni treba za generisanje videa, Gemini ima VEO model, koji je bas bas ono sto meni treba.
Brate, mozes li meni to zavrsiti? :)
-
-
Dobio si report??? :joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy::joy:....pakao..
Realno, covjek je u pravu..mogao si ga opomenut da ispravi i sve ok...
A sto je ovo silo nebeska...
-
Poklanjam stvar,nisam tu da zaradim..potrudio sam da sve objasnim i nekome mozda pomognem...zar je grijeh toliki bio da mi se u par minuta obrise cijeli tekst gdje sam opisao sve i ubacio slike i to...
-
jos malo pa 50eur.
a tv ne gledam. sem ono kad mu se primaknem da vidim treba li da se glanca.
-
U cijelom svijetu se banke bore za klijente. Kod nas se naplaćuje korišćenje mobilne aplikacije banke [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Treba još da rastemo. Doći će i to, no sam...
-
Mislim da je Markez i dalje ubjedljivo najveći favorit za titulu a da jedino Bezz može da uđe u borbu da bude neizvjesno.. ipak je ovo prva trka a i Markez nije bio toliko loš uopšte, realno sprint...
-
Nece vise biti trke vozaca no menadzera koji najbolje upravljaju potrosnjom i proizvodnjom struje...umjesto ds im daju sve sto mogu i kazu trkajte se....
-
Po ovome sto vidim ovo ce biti najgora sezona Formule 1.
50% snage isporucuje ICE, a 50% snage elektromotor. Baterija pri punom gasu se isprazni za par sekundi, znaci ne moze ni 600 metara u fulu i...
-
I u cemu je problem sto mu je rodna zemlja 'ves masina' Evrope, ako je sve po njihovim zakonima? Ne zivi se od glume postenja, nego od pametnog rada. - Nije Engleska bogata zemlja od pametnog rada. A...
-
Ajde ljudi ne sprdajte se više sa tim HN.
Izuzev jedne večere u Porto Novi 2021 tuda sam samo u prolazu kad idem za Hrvatsku, a oćemo na usput do Dubrovnika ili Stona kad ne žurimo i lijep je dan....
-
https://i.ibb.co/074ZpqP/Screenshot-2025-12-17-10-34-29-61-1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
-
Ja uzeh laptop koji je na valeprodaje 450e + pdv a u maloprodaje 599e.
Prvo su ga spustili sa 599e na 460e.
A onda je na tu cijenu išlo 30%.
Na kraju je plaćen 355e.
16Gb rama, procesor i5...
-
Jutros od Kamenara do Igala, sta se radi i dje se iskopi vrse, temelji, gradnja, prodaja zalosno je sve. Cijela cg je kao jedno gradiliste bez reda i nacina....samo krcaj, kopaj, izlivaj, pravi, peri...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20251210/4838a5774fa2f549a205104a5f1a3ec4.jpg
-
Sa 104 boda razlike na 2. Doktor
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
-
Može da sere ko što god oće, ali Max je tata za sve... momak koji zna šta treba da radi u svakom trenutku, kompletan vozač kakvog do sad nije bivalo
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Kapa dolje Red Bullu. Dali su sve od sebe iako su znali da nece biti prvaci.
Norris ju usao u klub najgorih sampiona: Hilla, Villeneua, Buttona, Schektera…
-
Kakva voznja najboljeg vozaca svih vremena!
Za mene je on sampion 2025!!!
-
Pa da Piastri osvoji, bio bih srećan isto ka da je Max osvojio.. nego ce onaj posrov zavrsit treci lagano
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Ove godine je osvojio vise srca navijaca nego od pocetka karijere jer ljudi vide ko je vozac a ko je seka persa.