Search:
Search took 1.00 seconds.
-
I šta su im naveli ka razlog?Jel ovo realno ljudi?!
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
-
Још вели да се не би изненадио да прекосјутра Звицер, Мило и Милојко Спајић покушају неки злочин да направе.
Олош је блага ријеч.
-
Мислим да се спрема терен да откаже долазак (никакве штете) али би Пицоусти волио да му ми први забранимо као Зоки.Али ја не бих, него столицу у трећи ред.
...
-
Koga briga što psiho priča ali da ne pušta CG tablice u Srbiju?!WTF?!
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
-
Pošto vidim da konjoglavi naziva crnogorskom stokom ljude koji su spakovali kriminalce i poslali ih odakle su došli, trebalo bi mu zabranit ulazak u državu. Na duže vrijeme. Mada je sad promijenio...
-
Ne bi me cudilo da dio iz BIA ili njegovog okruzenja pravi odstupnicu polako.
Ovo je bilo providno i ocigledno. ANB zna metode BIA [mozda su im i iste] plus je Francuska javila sto se sprema....
-
Posla bi mu delegaciju da ga doceka u kupace i borolete sa peskirima oko vrata kao onda kad je Krivokapica docekao ona njegov jazavac u iscijepane farmerke
-
E da ima CG novinara pa da mu dignu pritisak na konferenciju, no...
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
-
Fora bi bila da objave da nije bilo ni planirano da ga iko sačeka.
-
A možda su aperisani?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Нема ни ИН4С-а, а Гнојко зна бит брз кад хоће...упркос чудној физиономији. [emoji1787]
-
Lol hahah
90 ćaci Jugovica
-
nema zokija da nam kaze da su to fini momci
-
Je li ovo drzavni udar:)
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
-
Manda manji od makovog zrna isto. I onaj njegov ljigavi zalizani što je dopisnik onog Centra SNSovog što je pravio dokumentarac.
Čekamo Milačiće i slične.
-
-
Zašto se Lepoglavi još uvijek nije oglasio? Ipak su Vučić i 90 nevinih Srba ugroženi.
-
Koliko god ću sam sebi čudno zvučati, ja sam ponosan danas na Crnu Goru zbog ove reakcije i zabrane ulaska ovim kriminalcima. Svaka čast.
-
Dođe 90 momaka čarter letom i odmah uzbuna, hibridne prijetnje, ugrožena država....
Ne može se momačko veče organizovat od srbofobije.
-
Vratise 90 turista samo zato jer su srbi. Eee pa vele posle litije i oslobodjenje
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Bar 7,8 su po prezimenima prepoznati kao mma borci pod pokroviteljstvom cuvenog Simetrije.
Ćaci staff
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
-
SNIMANJE:
Uprava policije će, shodno članu 93 Zakona o unutrašnjim poslovima, povodom održavanja Samita EU – Zapadni Balkan, vršiti snimanje 04, 05. i 06. juna 2026. godine na području opština...
-
Navikao se bolesnik da mu se ispunjava volja za svaku sitnicu pa zaboravio da nije nadležan van granica svog feuda. Mislim, navikao se jer nije nadležan za masu stvari ni u okviru svog feuda pa se...
-
-
Dobro im ne dadoše skupštinska vozila i legitimacije. No nema Koljenica baš 90 bratanića da svi mogu bez posljedica da voze skupštinska kola, izigravaju obezbjeđenje i nekažnjeno pucaju u ljude.
...