Search:
Search took 1.00 seconds.
-
-
manual city mall iliti big fashion sad
-
Od 680 do 800e ih ispadne m2 sa svim dažbinama.
Čovjek prodao stan na Zabjelo u novogradnji 51m2 80000€
Presmiješne su vam te cijene -> mada ima dje upali...
-
Meni je iskocio preko agencije. Ali sam onda trazio ko su vlasnici itd da stupim direktno.
Ne vidim zasto se nije “dobro proslo” za kvalitetnu gradnju, sa parkingom, opremljen stan, do centra bd...
-
Možda je pravo pitanje - kuda ide roditeljstvo? Ipak u školu dolaziš sa nekakvim kućnim odgojem i osnovnim postavkama koje se dalje nadograđuju.
Posmatram roditelje i djecu gdje trenutno živim i...
-
Lažojko se trudi koliko može: ukinuo doprinose za zdravstvo, drastično smanjio izdvajanja za penzioni fond. Ne može vlada sve sama, moraju i obični ljudi da se uključe.
Bolesni ljudi i penzioneri...
-
Definitivno zdrastvo mora da se potrudi da smanji broj penzionera :)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Tebe prvog i išo bi malo da sadiš krompir u Trebaljevo :joy: Čak bi mi se i zahvaljivao:joy:
-
-
Pa to bi trebalo da bude slucaj, ali obicno kod nas se daje zadnji dinar i onda se vozi sa upaljenom jelkom, itd.
-
loša, i mala je šansa da je sedmica dizlo prelazila samo 17000 godišnje
-
Najveća greška kod mnogih i jeste što čekaju da do maltretiranja dođe da bi se rastali.
Ne znam što je to bauk prekinut apsolutno bilo šta ako negdje više nema sreće. Trpljenje nije vrlina.
...
-
I Srbija i Crna Gora su u pregovorima sa EU (ne samo sa EU) potpisivale stetne ugovore po sebe. Stara praksa nasih politicara da u pregovorima trampe dobrobit naroda za podrsku svojim rezimima....
-
A ko je u mogucnosti, to je previse za stan, zaigrali su se puno, za upola tog novca ces duplo bolje napravit, pa sve da je zlatom oblozena ta armatura
-
Nova lamela Green Levela niti ima smart sistem, ni podno grijanje, ni multisplit. Klot, što bi se reklo, a trosoban stan u izgradnji 3000 + 20000 garaza.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
-
Po meni vrijedi 27000, ako je bez greske.
-
-
To na licnoj nisi vise ti od kraja ovog mjeseca a na pasosu to i dalje jesi ti i nakon ovog mjeseca. A oba su javna dokumenta koji ti je izdala drzava. Zamisli neku drugu drzavu da se tako sprda sa...
-
Otprilike…
Mada ne budu nenaplative. Nego neki haircut, obično 50% i isplati se u neki duži rok.
Dobjješ pola za 20 godina.
Tako ie bilo u Grčkoj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Balansiranje baterije bi trebalo da se radi svakih 5-6 godina. Cijena varira, 200-300 eura.
CG carina ce racunati cijenu u papirima, tj. fakturi.
Ulje i filtere moze bilo ko da radi, samo da se...
-
Nije mi poznato za ovaj model da ima problema ali moze da se desi da ti rikne nesto.
Bitno je da se odradi sljedece: ulje svakih 10000 km (ulje koje ispunjava specifikacije za 2GR-FXS), zamjena...
-
Vjerovatno i sam znaš ali ne škodi da napomenem da samo drugo vozilo ima cijenu sa PDV-om koji ostavljaš njemcima, dok prvo i treće to nemaju izraženo tako da ćeš na tu vrijednost platiti još...
-
Radije bi pratila razmnožavanje žaba u Amazon. [emoji1787]
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
-
Što se evropskih proizvođača tiče, sve se završava ili kodiranjem ili zamjenom svjetlosne grupe.
Ne smeta u Srbiji, ne smeta u EU, ali smeta u CG jer bi oslabio promet uvozničkom lobiju.
Sent...
-
Telekom je izdaja države za koju niko nije odgovarao. Mans i ostali nvo placenici su odavno procitani i zna se kome služe te organizacije. 3 spuža bi malo bilo koliko bi trebalo da se uhapsi izroda...