Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Najjači su mi ovi kojima smeta Komnenić što upada gostima u riječ, šatro neka kultura sačuvaj Bože... [emoji23], ne mogu ga veli slušati kako je nekulturan, auuh. [emoji1787]
Upada svakome u riječ...
-
Nemam ništa protiv rezolucije o Jasenovcu ali usvojiti je prije Srbije je toliko poltronski da riječi nemam. Srbija ne smije da je izglasa zbog svojih interesa a ovi naši jadovi su potrčali ne bi li...
-
NATO nije prepreka gradnji dobrih odnosa sa drugim državama, nego garant protiv zlih namjera drugih država. Među kojima su upravo i namjere uskraćivanja suvereniteta, pa čak i postojanja.
-
Ima još jedna stvar koja se desila sa nekim zadnjim apdejtom(možda i nije bio apdejt nego su samo ubacili neke nove tv kanale).Ne znam je li svima.Pitah @Emill na pm i reče da rade na tome,pa ako zna...
-
Nije no pravi, samo deri.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
Ne mogu naći ko j eovdje predložio film ali me raznese :(
https://www.imdb.com/title/tt9411972/?ref_=tt_urv
...
-
Плате је лијепо нацртат.Спровести то што си нацртао у дјело је нешто сасвим друго.Заслуге ће брати онај који план спроведе.Као и критике ако га не спроведе.
Никакав економски помак још није...
-
-
Sve mi se čini da ona dilema je li Zdravinjo genijalac ili budaletina polako počinje da preteže na jednu stranu.
-
A nije samo izazvao saobraćajku, nego je:
-pijan vozio službeno auto
-prošao kroz crveno
-izazvao saobraćajku
-lagao policajca da nije vozio
-lagao nadležnog tužioca da nije vozio
Kamere su...
-
Dobro je da nemamo nuklearke...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Mene samo interesuje šta misle ovi ljudi sjutra? Ko da će da se dese neke velike promjene u procentima, da dođe neka nova partija koja će da uzme 30% glasova?
Svak svakog blati. Dialoga niđe.
...
-
Pa ti ne gledas stvari kako treba. Ja citav zivot gledam da se nacija osvijesti i baci smece dje treba, da nema kesa u svaku rijeku, guma. Citav zivot se nadam da ce se neko zaposlit nedje posteno....
-
I onda neko pita ljude koji ne izlaze na izbore zasto ne izlaze?
-
Veli jakov. Niko ovdje ne razmislja o javnim politikima.
U CG veli, najavaznije vam je da se zaposlite i da nekog svog zaposlite.
Rece lik, koji je brze bolje stavio zenu za direktoricu u CGES
-
A ovo saopstenje crkve je nepotrebno bilo totalno. opredjelili su se za politiku jer je valjda duhovni oporavak ove nacije uspjesno priveden kraju od strane crkve. Postoje tolike teme oko kojih...
-
Alternativa ovom ludilu je da se svi lijepo izmirimo, da se okrenemo "ekonomiji, investicijama i novim radnim mjestima", pod upravom mulja koji je nanio litijaški talas, tipa Bratićke, Kovačevići,...
-
E ako u tebe nije ušao duh Borisa Bogdanovića ja se pomamio...
Lik fino napiše da su se ljudi iz njegove šire familije zapošljavali na osnovu ispunjavanja sljedećih "kvalifikacija":
a) dokaz...
-
Što jes jes, ne miješaju se u politiku samo daju instrukcije stadu za koga da ne glasa i za koga da glasa.
Nula
-
Oglasio se premijer iz sjenke, ajde sad izdajte ako smijete.
...
-
Izda vanja calovic.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Nije lud da dolazi pa da mu Zdraśa uruči rješenje o otkazu.
Nula
-
Danas je ljudima zaposljenim u vladi onemogucen izlazak iz kancelarija u jutarnjim casovima 2 x 10 minuta.
Da ne bi vidjeli "ko je dosao"
2 ljudi mi je potvrdilo
Sent from my SM-G985F using...
-
Kad može Vesna 4 ministarstva, mogu vala i Zdravinjo, Milojko i Jakov po toliko. Sa 12 apostola spadoše na 4 jahača apokalipse.
-
Eh, kad se sjetim da su vlade DPS-a bile "diktatorske", a da ste ove likove nazivali "oslobodiocima"... :) To su bili dani... :)