Search:
Search took 1.00 seconds.
-
A neki odje metak ne odbijaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Krenuh da preporucim Gaggia Classic Pro ali vidim da je Multicom u potpunosti izbacio Gaggia sa trzista a nesto je ne nalazim ni u drugim online prodavnicama. Sto se desilo sa njima na nasem trzistu?...
-
Iskakao mi je taj po drustvenim mrezama ja mislim, osim ako nemamo vise rusa sto rade menajce.
Koliko gledah, rastura i radi sasvim solidno, cak i malo komplikovanije kvarove popravlja.
Kroz snimke...
-
Valjda smo do sad apsolvirali da se cevapi jedu samo u Kvalitet kod Šuća Grude
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
-
A opet ako dođe neka korona i svijet stane, nije bogat onaj što ima zidove no onaj što ima livade...
-
ja ti, iskeno, mogu reci da ne zalim ljude koji voze pjani, drogirani ili se opijaju i drogiraju bez mjere
mozda sam namcor, mozda sam i neki sociopada/psihopata ili nesto - ali ne zalim
na zalost...
-
Sve je bolje od vrućine, pa i ovo.
-
Ako što mrzim to je ova kiša "na kvačilo", a ispadaj se jadna što se guziš... :)
-
Hvala kolega ! :) Druzimo se posle 20-tog, i ja imam dusu. [emoji23]
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
-
Kolega se iznervirao zbog nepravde a ne novca, koliko sam upratio... nekom kazna nekom tapšanje po ramenu, e to boli...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Ovo ti je box klub Milorada Purica, znam da je drug ranije isao kod njega na solo treninge, to je prije godinu i kusur bilo, ima tu broj pa mozes da se informises.
...
-
ako prodavac insistira da to ide "na ruke", a ne preko notara i banke, sve da ti je iz oka ispao -BJEZI :D
treba ti notar, da se napravi odgovarajuci ugovor kao sto kolega rece, i da se u nejga...
-
Nije nikakav problem. Pozajmio je novac od banke i dao plac kao obezbjedjenje da ce da ga vrati.
Prodavac treba da obezbijedi pismo namjere da ce Banka nakon uplate iznosa koji je duzan izdati...
-
Lopata I pijesak odavno ne trebaju
2 prsluka, pp aparat I sve ostalo kao za putničko
-
https://www.instagram.com/tryneoflow?igsh=OGpibHRwc2JvZXVm
Naruci kod ovih. Ja sam ih porucio prije neki dan.
-
Imash u Meditas nekoliko vrsta tih flastera,reci im za shta ti treba.
-
Ljepote.
Neka nastavi do Jula ovako :)
Što manje vrućina da bude :)
-
Ubijediti ili natjerati, teško. Kod osoba sa iskrivljenom percepciom realnosti pomak može da dođe u situacijama gdje se oni kao takvi suoče sami sa sobom. Okidač mora biti nešto što će ih navesti da...
-
Kod boljih privatnika i vecih firmi jesu takve plate , kod ovoh losijih je nazalost izrabljavanje , ali i to se polako mijenja jer je sve manje dobrog kadra a dobar kadar mora da se plati
...
-
Aj ti na selo mačka
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Ja sam 91. Mora da su me majka i tata lagali kad su mi pricali da mu je plata bila da namiri mjesec dana mene sa aptamilom i popije dva piva sa kumom kod Jankovica. O kakvim se odje kolima i cudima...
-
Totalno beznačajno.
Pravi aktivizam traži veće doze samoodricanja. Upitno je koliki procenat cg. naroda je spreman boriti se za promjene izlaskom iz svoje zone komfora (ma koliko mu taj komfor...
-
Sub na nedjelju
Jel moguće da se ovo dešava Tsarukyanu?
-
Pici u Vagan. Odmor mozga.
-
Ovo ti je kataloski pa vidi ima li ga u Bolex.
16-14 870 0004