Search:
Search took 1.00 seconds.
-
A da mi zamolimo ove EU baje da navraću svakih pola godine možda od nas i bude nešto
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Mene su još jači ovi likovi koji vole ljeto a pod klimom 24h.
-
Boce su se zamrzavale i sa njima se u krevet išlo, pokrivalo se vlažnim čaršavima, razlađivalo se isto na xy načina, svako vrijeme svoj način nosi. Ali najjača priča i neshvatanje svake godine kako...
-
Jeste, kako da ne. Herceg Novi i Kotor te zovu da vidis kako je sve dostupno unutar 5-10 minuta ako nisi u centru/okolini centra. :D
-
Nikada ovako rano nije bilo da se uvece ne moze spavati. Obicno krajem juna pocetkom jula bi bilo.
Sent from my S25+ using Tapatalk
-
Maltretiraju banke normalne ljude za porijeklo novca. Ne maltretiraju one koje trebaju da maltretiraju.
Preseravaju se sa svim tim zakonima. Ima ljudi koji žive cijelog života kao podstanari...
-
Odgledah The Chestnut Man, prva sezona odlična, druga očaj živi
-
Za treniranje živaca odlična, umjesto da se skoncetrišu na raščlanjenu postojećih misterija (a dobro su završili treću sezonu, lijepo se počelo uvezivati) oni ladno ubacaju fakin' lutke, goleme i šta...
-
Završih prvu sezonu The Chestnut Man.
Skandinavci prave sjajne krimi serije.
-
Ovi primorci sve kukaju a samo stanove kupuju [emoji16][emoji16]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Ako što ne podnosim to su huškači, e gle ti njemu naslova...Nije Vučić Srbija jadoo, peri po njemu...No nije clickbait kao ovo...pi.
...
-
Crimson Desert može da se igra 500 sati a da ne dosadi. Toliki kontent nikada do sada nije vidjen. Grafika i dizajn neprevazidjeni
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Bosch,sasvim solidan,tako da cu najvjerovatnije odgledat i nastavak Legacy.
-
Ko prica o postenju ovdje i gdje si vidio da rekoh da ne bih? To dal' bih ja, ti ili neko drugi kupio po povoljnim uslovima da imamo opciju (a recimo vec smo stambeno situirani) i jeste poenta cijela...
-
Da izgradis 1000 stanova od 60m2 u prosjeku, treba ti makar 60 meleona i to samo za zgrade. A dje ti je infrastruktura i sve ostalo.
Dakle, Velje brdo je samo udica PESa da ne prodje kao URA na...
-
Zanima me jer to se finansira od mojih,tvojih itd para. A to sto su rekli, macku o rep. Rekli su bili sa ce do sad pocet pripreme za useljenje, pa imamo par stotina metara loseg makadama.
-
Na rate ne kupujem.
Ako ga ne mogu odma platit ucijelo, znaci da ga ne mogu priustiti :)
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
Ponavljam evo vec deceniju oa jos jednom
Nema vece splacine od naroda od crnogoraca, a se usele i prime dvije plate na sve zaborave
...
-
7 godina za 8km?
Pa austrougari bi ga sa magarcima prije napravili. I jos putarinu da naplacuju? Po kom osnovu ako bi im se platilo 240 miliona?
Nema nista od ovoga.
Sent from my SM-A566B using...
-
kao neko ko je svojevremeno proveo vise godina po sankovima i izbacao skoro pa 10kg kafe dnevno u sezoni, nemojte se zalecet sa kucnim kafematima, jedino jedino ako ste bas apsolutni zaludjenik koji...
-
Odgledah ove dosadašnje epizode Viteza 7 kraljevstava. E ako kapiram, čemu toliki hajp, bog me ubio.
Ja sam veliki fan GoT-a, po meni ovo nije ni primaći. Niđe veze
Da ne pričam o trajanju epizoda...
-
I bolje da nisu jer bi i jedno, i drugo imalo itekako stetne uticaje na ekonomiju i zivotni standard. Sve su to ludosti i sami populisticki naslovi, no znajuci koliko su ludi (600€ minimalac sa onako...
-
Zavrsih Days Gone. Vrhunska.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
Prejako, zaista.
Veli li što zabrinuti gospodin hoće li RTCG kao 'servis svih građana' kad bude na ćirilici da se bavi pitanjima od javnog interesa, te da će kamerama da zađu po bolnicama i snime...
-
Ne znam kako nije frka ove sto uzimaju hemiju. Mada tu ima manjak mozga.
Ko je stariji od 30 i ima druge obaveze u zivotu , mora prilagoditi ocekivanja da trenira makar godinu, dvije, tri, prije...