Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Lol.đe se toga sjeti. :)
E neki Turci su radili na Porto građevinske radove, jedan njihov inženjer je otvorio kafanu u Novi što je bio čest gost PRC-a.Turci su najgori za biznis tako da srećan im...
-
U sustini otvorio si temu da nam pokazes da zaradjujes dosta para :)
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
-
Imao sam fin stek, odah se nedje u dobrom raspolozenju pred gospodjom, za 10 dana je otisla trecina :D
Ja pravo u banku, skidaj sa glavnice, samo da mi nijesu u kucu, stukli bi ih za mjesec.
...
-
Pa ti si sam sebi odgovorio gore … nema sto nego da odvajas sumu odredjenu mjesecno i da skupljas dok ne skupis za stan :) . U NLB imas trajni racun , odredis koliko hoces mjesecno da ti se skine od...
-
Ko nema gen za stednju, taj nece stedjet. Toliko je prosto, ili imas to nedje u glavu, ili nemas.
Neko ce od 100e da ustedi 10, a neko ce pored 1000e jos 500 pozajmit.
Sent from my SM-A536B...
-
Sad ću ti objasniti najbolji recept za štednju.
Pošto si rekao da nemaš kredita, a reklo bi se ni đece, zamisli da imaš stambeni kredit, lizing za auto, i u zavisnosti koliko želiš da uštediš...
-
Prekratak je život da bi čoek štedio na bilo čemu [emoji3]
-
Za početak postavi neke ciljeve, za što zapravo štediš. Recimo, štediš da imaš pola godine plate ako ostaneš bez posla, štediš da imaš neki iznos za nedajbože medicinske intervencije, što dalje,...
-
Ako si u dvadesetim, tridesetim a stedis na izlaske to je nesto najgore sto mozes. Ne moras ti da se gazis da se razumijemo ali ti dani se ne vracu
Ako si u cetrdestim jbg za mene su to nove...
-
Inace, koristeci tu iskrivljenu logiku dajes argument ljudima da kazu da Crna Gora postoji samo od 2007. jer se koristite istom iskrivljenom logikom :lol:
-
Ja prikupih 1000 poena i htjedoh danas da trgujem u Multicomu nesto kad ono nema vise vaucera od 30 eura za Multicom. Prevara cista. Nema ni dopune za pripejd. Pi-com.
-
Moj stari je jedno vrijeme u Lakovica uzimao neku Laki tunjevinu, zadnji put kad je bio nije je bilo i zaleceo se put neke jeftinije, a ne zna valjali. Vidi nekog lika kako trpa 10+ komada u korpu,...
-
Slazem se,pixel radi u CG,samo sto ima problem sa signalom..I slab signal a i spore brzine..Ako neko planira uzet pixel da zna sta ga ceka.. Srdacan pozdrav
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
-
-
Nije dionica losa koliko su vozaci stoka.
Sent from my S22+ using Tapatalk
-
Znači široko članstvo DPS je izglasalo da ova sa šeširom bude visoko rukovodstvo stranke. To pokazuje koliko je DPS izgubio dodir sa realnošću.
Aleksandra Vuković izgleda kao da je socijalnu...
-
Samo da kazem da ovi nasi (pre)prodavci ebu majku sa cijenama, do te granice da se vise isplati upalit' auto i prec' granicu nego od njih kupovat'.
Da sad ne pisem konkretno (napisah jutros pa...
-
Nije previše na 60 stepeni kad upakne ljeti u Podgorici. Eto mi je na kuću.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
"U ovo vrijeme" ili u "ove godine".Mislim zaludu se nadati nekim extra centimetrima posle 20-te...ako si skijaš.Ako si skijašica onda nade ima tu do 50-te
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
-
Nista bez da se spremaju sendvici doma i pakuju u ruksak. Kome ne smeta hladan kacamak da jede isto moze spravit doma i ponijet. [emoji16]
-
Kako su se zaleceli odma, isto kao onomad sto su smanjili cijene kad im je smanjen pdv...oh wait
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Skenirah,, evo opet kanala. Fala svima, pa i Saletu...:)
-
Albanci su veoma bahati kad idu ili se vracaju sa praznika put zapada.... mahom putuju grupno i ne postuju nikakva saobracajna pravila.... a da ne pominjem kakav haos iza sebe ostave kad se napravi...
-
Kako brzo donosite zakljucke. Trebalo bi vam obojici roknuti ban za podupiranje mrznje jer upravo to i radite.
Kotor, grad koji je pun Turaka, kroz koji prolazi stotine TZ automobila sedmicno a i...
-
veliki je retard ovaj momak. mada s obzirom kako vrijedja narod jedan samo radi politike onda nije ni čudo. a valjalo bi da mu neko javi da je brat jednog iz ekipe za koju navija vrijedjao Pešića na...