Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ajde jadan, ja svakodnevno imam neku disleksiju. :) Bolje pitat, nego širit neprovjerene informacije.
-
Ja sam pošao na portal e-zdravlje.
Ulogovao se sa ličnom kartom
Pin mi je došao na telefon
Išao na COVID-19 potvrdu i skinuo je.
Zatim zumirao potvrdu, odradio screenshot QR koda i stavio ga u...
-
idi na ezdravlje, ukucaj br knjizice i pin, ako nemas pin, imas na sajtu da trazis novi pin i sa novim se ulogujes i tu ces je naci
-
Hvala na komentu.. Nadam se da nije.. Zbog takvih ljudi bi ostao..
Ps. Nisam mogao dati doprinos grupi do sad jer sam tek od skoro član iste.. Dugo sam u ovim vodama a tek sam skoro saznao da grupa...
-
Promjeni malo i probaj Narciso Bleu Noir EDT ili EDP.
-
Eto, ne poznajem ja ovaj narod. :D Ne kazem ja da nece biti prelivanja na sve strane, ali ce biti minimalno ovako. Gro ce ostati u ove dvije partije, jer.. Milica-kraljica.
-
mialim da je preuzeo koti inzenjering projekat, i da se sada firma zove the Old bakery. nesto se desava, cim se mijenja vlasnistvo nad objektom.
valjda su i dalje firme u vlasnistvu povezanih ljudi...
-
Već sam tražio poslednja 2 mjeseca ima OK ponuda, čak odmah useljivih kuca. A možda će biti još više vremenom (na žalost)
-
https://i.postimg.cc/cHJ7J0XL/117988020-3295432607159384-1725786466336244318-o.jpg
-
- Najavili su da postoji mogućnost, a to je u prošlosti otprilike značilo da se ide s njima. URA ih dosta napada, Demokrate i DF dosta manje, tako da ko zna što će bit' i o čemu se tu radi. -...
-
U Dushal imaš finih za manje od 10, plus 7-8e za majstora, do 20e po kvadratu sve izadje.
-
Daako ovaj moj post odgnonetne cijene po kvartovima, a do tada se nadam da ce Director kupit stan, i Gando dočekat da je bio u pravu sa prognozama pa da možemo diskutovat na ovu temu kršteno....
-
Gandalf piše o pucanju nekretnina toliko dugo da će i sam shvatiti koliko je griješio. Pa ko je lud osim ko bude morao da proda nesto ispod cijene drastično od one koju je platio za tu nekretninu....
-
Po priči ođe zaključujem da imam mnogo više gotovine nego ovi što voze auta od 100000 i ne znaju ni sami koliko imaju nekretnina.
Može li neki broj da se otvori da im pomažemo porukama?
-
mislim da su se svi ti radnici koji ste nabrojali vratili u maticnu zemlju.
-
Vidi Gandal intetrsuje me moja zemlha moj grad moja kuca . Zenljotres 79 je bio gori udarac za turizam , sankcije , ratovi , bombatdovanje .
A da bice sada to nihe bilo globalno . Nije pa sta za nas...
-
Ako kupuješ novogradnju, nemoj u izgradnji, što ti ja dobra želim :).
Ili možeš ako nećeš pratiti izgradnju.
-
Zena mi radi u drzavnoj upravi, plata joj je 350 eura, većina u njenom resoru ima manje od 450 eura, rade veći dio gore nego kod privatnika i prekovremeno i kući nose da bi postigli. KOliko bi ih ti...
-
Brate sta je zurba reci mi ?
Sjedi odmori par mjeseci, drzi te pare dje su. Nekretnine nece gore to je sigurno znaci ne gubis nista, samo mozes da dobijes
5.1 milijardu eura je paket...
-
Došlo žito iz Rusije za poklon Crnogorcima. Jedan dio od toga žita dao je knjaz Nikola Suli Radovu iz Komana da ga podijeli siromašnom narodu u svojoj kapetaniji i rekao mu da tu podjelu izvrši pravo...
-
Već tri ili četiri godine je najgora varijanta držati novac u bankama. Jeste da n atržištu ima dosta nekretnina, ali je sad prilika da se kupe jeftine nekretnine ako ti treba, jer će cijene baš...
-
Ako misliš na redovno, svakodnevno trošenje novca, onda ima smisla praviti zalihe robe sa dužim rokom trajanja i mijenjati navike na način da se izbjegne nepotrebna potrošnja.
Nijesam siguran...
-
Jedna riječ. Stagflacija.
Ako si rodjen 1980ih i ranije prezivio si to u Jugoslaviji 90tih. Specificna pojava u ekonomiji koju karakterise inflacija (porast nivoa cijena zbog vece traznje i/ili...
-
Teško. Stranci najčešće putuju preko aranžmana koje prave turoperatori, a to ne ide na brzaka. Svi će se smiriti ove sezone. Pitanje je i da li će hoteli biti spremni, mnogi već otpuštaju i zatvoreno...
-
Da rasteretimo malo druge teme, ekonomska pitanja bi mogla ovdje jer su isto toliko bitna.