Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Vjerovatno ne al' ih briga za ovo sto sam ja pisao.
PayPal ne podrzava niti posluje sa onima koji se bave ilegalnim radnjama a to podrazumijeva kompletno nase trziste gdje se prodaju kopije svega...
-
Problem je sto su CG TK provajderi ekstremni profiteri, koji ne znaju za mjeru. Naplacuju korisnicima papreno uslugu, a sami korisnici nijesu zainteresovani da za svoje pare dobiju kvalitetnu uslugu,...
-
Mtel - u je sada najveća brzina 500/50
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
-
Ovo je tabu tema za domace provajdere. Ko nudi najbolji upload od kablovskih operatera u svojim paketima?
-
Izgleda da ce prije PAYPAL prije propast no sto ce kod nas doc primanje novca.
-
To mi je bila prva opcija (nikad je prije nije bilo) a onda ispod obican SMS, koji ocito ne stize nikad na Pi-kom.
-
I ja sam premium i redovan i ništa....ni 1 mbit
Poslano sa mog Oppo Find X2 Pro koristeći Tapatalk
-
Meni kao premium korisniku koji uredno plaća račune povećaše DL na 400 megabita i častiše još jedan eon box [emoji41]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
Jesu, da je napravljeno, ali i dalje ne dolaze sms-ovi sa Paypala
-
Prijavio online, cekam odgovor.
-
Povremeno im ne radi sms. Probaj kasnije.
I dodaj Authenticator na Security strani
-
Ne znam, sve mi se čini da ništa drugačije ne rade. Možda je rano još, možda još uvjek nemaju dovoljno radnih sati i saznanja.
Zaboravljavamo da je tu i dalje gro starih zaposlenih.
-
Svaka čast na istupu i inicijativi ali se meni gostovanje nije svidjelo. Isuviše mlako, pa mogao je odmah na ono sramno saopštenje ministarstva sa non-eu pričom da poentira sa Srbijom, Bosnom i...
-
-
Makar neko da nas čuje...
I dalje tvrdim da od poreza na PayPal mogu svi da imaju koristi.
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
-
Evo ako nas Americka ambasada ne spasi, nece niko...
https://investitor.me/2021/05/10/obrt-paypal-zainteresovan-za-crnu-goru-iako-je-unaprijed-bio-otpisan-pomaze-ambasada-sad
Inace se bojim...
-
Mene zanimaju iskljucivo rezultati, ne padam na prazne price i prdnjave.
Za sad su napravili koliko i prosli - NISTA.
Ali makar nisu toliko vremena protracili. Za sad.
-
Eksperti taman koliko i oni prosli
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
-
Ona prica o "zavrsenoj prici sa PayPal-om" im nista trebala nije.
Ako citaju ovo, nek izbjegavaju takve promasaje u buducnosti jer im ne ide u prilog ekspertskom imidzu. Ni najmanje.
-
https://mina.news/mina-business/srzentic-ohrabrujuce-poruke-da-ce-pregovori-sa-paypalom-biti-nastavljeni/
-
Da, zasluzujemo istinit odgovor zasto ne moze. Cini mi se da sam ranije ovdje procitao jedan komentar u koji najvise vjerujem. Neko ko je u Srbiji radio na omogucavanju primanja novca je izjavio da...
-
Ali je instresantno da niko neće da kaže problem je nastao tu i tu...
Mi (kao država) ne želimo/ne možemo da uradimo to i to.
Oni (PayPal) traže to i to.
Sve zavijeno obrisima.
Poslato sa...
-
Čisto sumnjam da je to problem, pogledaj kome je sve omogućen servis u oba pravca. Ovo je zbilja sramota što nam rade nesposobnjakovići u upravi...
...
-
Tako je imas reputaciju na ebay i ćao... Problem su banke koje nece da se odreknu svog djela kolača a tu su da pomognu drzavu kad god zatreba a treba svako malo e to je jedini problem nista drugo
...
-
Prevaranti jesmo ali to sigurno nije glavni razlog. Mada mislim da ti je dosta sve ove price pa ti je vise onako izletjelo [emoji846]. Evo Srbija pa ima PP a po pitanju prevare nisu nista manji....