Search:
Search took 1.00 seconds.
-
-
Kao sto rece Krle, sve preporuke za kolegu sa Ct ;)
-
Doslo doba izgleda da PSG konacno podigne usatog.
-
Ali samo me zanima kako je Lunin provalio Bernarda, inace ti po sredini penali skoro pa vazda ulaze. Ni da mrdne covjek, inace fantasticno brani ove sezone.
Za Edersona se odavno prica da u Siti...
-
Bravo za real
Prvi put u zivot da navijam za njih samo zbog mrznot sitija i gvardija.
Promasio formaciju 180 min, nadigran od stare pande u svakom smislu i na kraju zasluzeno real.
-
Preporuka za kolegu, sve tacno, precizno i pedantno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
To je tvoj i tebi sličnih problem.
Tu Vi ne mogu pomoć.
A "potvrdu" ste dobili.
-
-
Mislio sam na Crnogorce a ne na one koji bi da su i Srbi i Crnogorci.
Takve ne računam u Crnogorce.
-
Previđaš mali detalj da su Srbi poslednji rat dobili prije više od 100 godina. A vole da ratuju.
Ka onaj pokeraš iz vica što voli da igra.
Možda je zbog toga?
-
Ako je vjerovati internetu nisu im loši rezultati u eliminisanju civila.
Primjer iz BiH.
Bošnjaci:
30.521 vojnika
31.583 civila
Hrvati:
6.000 vojnika
-
Joveta bi meni igrao dokle god ima jednu nogu, u ovom sastavu... Ako su nam Osmajic (Mr Pojma nemam) ili Krstovic (Call me Pipo Inzagi sa Alija) najvece vedete, onda Joveta moze da igra i u dubokoj...
-
Osmajicu je masio i u prvu utakmicu s Madjarima ako se sjecam, kesa od napadaca, ne mogu da vjerujem ovo jaoo eo opettttt
-
Ko je ovaj mali Djukic golman zajebavamo li se mi ovo? Momku se vidio strah u oci, nema Petkovica i druga opcija nam je mali Djukic? Zbog posranih Adidas rukavica nije Carevic u reprezentaciji, a...
-
Ne brinem ja za Bugare to su stari maleri, samo naši da izdrže.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
-
fudbalski savez i politika idu ruku pod ruku, nažalost. jedan Nemanja Vidić nije mogao biti predsjednik FSS no su kupili Džajića ka' kilo sira i postavili da ga bude maskota tog saveza a sve se pita...
-
Bogomi se sve nešto bojim da smo na tankom ledu i mi i Srbi, da će nas puštit niz vodu brzo zbog "vrhunske" spoljne politike koju vodimo i mi i oni...
Koji ćemo uostalom mi k ikome, interes -...
-
Ova Vlada odma da se izjasni o Srebrnici!
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
-
Profiterija ne vole ni u njegovu drzavu najveca crkvena ljiga koja nema nikave veze sa vjerom, obicni vuckov nacionalisticki potrcko koji se krije iza svestenicke mantije.
-
Ovo je najbesprizorniji govor u CG koji je neko odrzao i govor kojim je sebe obesmislio kao vjerskog poglavara i prikazao se kao obicni SNS birokrata, politikant i agitator nacionalistickog pokreta....
-
Znači u Beogradu posljednja šansa ove generacije, za istoriju.. Nadam se da ostavljamo srce na terenu, pa što bude
Pobjeda i praktično smo na Euro
-
Neshvatljive izmjene Mija, bukvalno igra na bod što je po meni katastrofa...
-
Ne postoji maleroznija sportska ekipa od nase fudbalske selekcije. Ne pamtim da su ikad nesto srecom dobili a da nije sve neka muka, povrede, maleri...
-
Sto bi rekli Bukovci
Napusti livadu[emoji16]
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk