Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Za felme sam svasta probao. Od sonax beast do ne znam ni ja cega. Sto kosta u po 25-30e.
Uzeh skoro u okov K2 roton mislim da je nesto malo ispod 6e. E cisti ubija. Samo naprskam i ostavim malo i...
-
Imaš namjenska pojačala sa DSP. Na iole pristojan fabrički auto audio sistem kada ih instaliraš i konfigurišeš, doslovno probudiš snagu i kvalitet zvuka.
DSP ti omogućava "fine tuning" svakog...
-
Mislim ipak da nisi upucen sa se tacno desava u slucaju CRO/Zagreba te imas iskrivljenu sliku kako drzava/grad nekome "uzima" nesto (ako su stanovi prazni) te daje nekom drugom - iak se radi samo o...
-
Pozdrav forumaši, ovako da se oglasim. Radim provjeru automobila u Berlinu i okolini do 200km. Ako neko ima nesto u planu da kupi mogu pomoci pri kupovini. Deteljan pregled vozila, video po želji...
-
Krenuh da preporucim Gaggia Classic Pro ali vidim da je Multicom u potpunosti izbacio Gaggia sa trzista a nesto je ne nalazim ni u drugim online prodavnicama. Sto se desilo sa njima na nasem trzistu?...
-
sve ove krsine pod presu treba stavit...jugo, zastava, golf jedinica, dvojka, corsa itd
da je srece golf cetvorka ne bi smjela da kosta preko 700-800e, petica 1500 u vrh glave...no je i to preko...
-
Ako je imalo nalik na prethodne Corolle, mogao bih se kladiti da će 99% vlasnika ovom autu haubu podizati samo za dosipanje tečnosti za stakla (za razliku od ostalih proizvođača). :)
-
Da ponovim da su Michelin CrossClimate 2 već kod mene prešle za dvije i po godine 80.000km.
Voziću ih 3 godine i to je to. Na kraju će preći 100.000km
Dubina šare je i dalje preko 4mm tako da...
-
Ukopale bi ga da imaju mozga.Ali im isti očito fali.
Doduše njima je očito banja jer im je dovoljno da im svašto plaća.
Ko zna kakvi su to profili žena kad su s likom koji im privatne seksi poruke...
-
Kakav dan juce, kakve boje, kakva priroda, kakva zemlja.
https://i.postimg.cc/9QtmTDhZ/IMG-20251102-093857.jpg
https://i.postimg.cc/MT4qxRyy/IMG-20251102-094246.jpg
...
-
Ja sam dvojicu pozdravio, dok sam cekao da preuzmem svoje auto, oni drugom sipali iz bacve neko no name, a iz smeca vadili boce Castrola i stavljali u gepek musteriji.
Isto pojedini "postenjaci"...
-
Ja bi vozio preko HR, ne bih sekunda razmisljao. Ima most na peljesac, odlican put cijelo vrijeme.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
@mneonly napravi razliku između toga da je zabranjeno davati kredit i da banke neće da odobre kredit.
Kad smo već kod alkoholičara i pušača, moja životna polisa je skuplja nego koleginici a isto...
-
Hvala, hvala!
Za nekog oldskul forumasa moze iz dvije rate uz napomenu da moze i vise predmeta da se kombinuje ili tipa troje da se udruzi pa uzmu svi po jedan Tissot, itd..
Sent from my...
-
Da. Samo vodi racuna i o poreskom tretmanu tih prenosa
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Dostina njih vec nedje radi. A automehanika im je druga smjena, drugi posa za kod kuce. Pare se uzimaju (klepaju) od `kratkih poslova`, malih i velikih servisa, naroda kojeg vrate sa tehnickog. A...
-
Lagano. Parkiraju ispred kuce 10-15 auta, svima obecaju, svi zovu i pitaju sta je kad ce, nisu potkovani za sve kvarove ili sve marke pa onda se zaglave i ne znaju sta ce i kako ce, onda ide nervoza,...
-
Pretpostavljam da ste onda dogovorili da se upise u katastar kupoprodajni kao zabiljezba do isplate cijelog iznosa kupoprodajne cijene, u tom slucaju on ostaje kao vlasnik ali si i ti siguran jer se...
-
Evo ti kataloski broj, za svaki slucaj:
54400JY00A
-
Jes.Svaka čast Dusteru ali ođe bi zaprega/nasio.
Frešak,mekan snijeg,pa ga lanci melju ali klirens je bitan ođe
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
-
skines klijesta i poneses kod draskovica u nk na pjeskarenje...onda kupis kit za remont klijesta i zamijenis, ili poneses majstoru da zamijeni klipove-gumice itd
i na kraju te izadje skuplje nego...
-
Dayco je fabricka ugradnja na VW i dosta ostalih njemaca. Ne svidjaju mi se njihovi kaisevi zato sto su glatki i znaju za zaskripe. Inace Conti set je prepakovani Dayco osim kaisa.
Na sve ovo...
-
Šarović rajetan. Malko čudan tip, a pričaju i svašta, ali ja sam vazda kod njega završavao bez puno muke (doduše jednostavne stvari).
-
Ta guma je predobra. Uzimaj M+S i briga te.
-
A to mi je ujutru merak, da je ne pijem ujutru, ne bih je ni pio vjerovatno nego eto nešto toplo da pijem, a čajevi su mi pregadni iskreno hahah.
Uz kafu ujutru partiju Dote bačim i to je to, ne...