Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Kakvo je ovo vrijeme došlo, da imamo veće račune od @BiTrAtE
Znači zakačio se nekom komšiji...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
-
Bilo je na stranici ranije riječi o zdravoj hrani u Central Pointu, "Zdrawi kolači & HFF", ali zbog bizarnih reklama. Kako ne smijem da unosim rafinisani šećer, par puta sam svraćao i kupovao njihove...
-
Podsticemo cistacice sa kataraktom da zarade 8000 mjesecno, valjda mozemo i ovo, dje ce neko unijet koju paru u drzavu, a i mi poc nedje, da ne ostavljamo milione Albaniji.
Sent from my SM-A566B...
-
Dogovor sa niskobudžetnom kompanijom Wizz Air mogao bi biti sklopljen narednih dana, što će značiti 20-ak novih linija iz Crne Gore, saopštila je ministarka saobraćaja Maja Vukićević.
“Vrlo blizu...
-
Jes rekoše, uzmi mu broj telefona pa mi posalji. Kad zavrsis javi kako je to ispalo jer i meni stizu neke za par dana pa da vidim da se i meni to ugradi.
Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći...
-
Pokusavao sam iz vise navrata da dobijem lucku kapetaniju bar, da se raspitam, da mi eventualno proslijede prirucnik za pripremu ispita - medjutim niko se ne javlja no prekidaju.
Imate li vi kakve...
-
Proslo ljeto u Grckoj smo iznajmili gliser od ne sjecam se 30 ili 50 konja na dan i rekoh ups, zaboravio sam dokument u Cg, ja ga jedini imam u drustvu ali ako bi bili ljubazni da neko od vase ekipe...
-
U grčkoj ne traže dozvolu za brodove do 30 ks i 5m valjda, a crnogorci traže za hobi čamac sa 2 ks. Uzimanje para klasično
-
Ako ima drzave nece te juriti nego zaustaviti patrolni camac i adekvatno sancionisati.
Promasio si poentu, a ona je na tome da postoje odredjena pravila u vodenom saobracaju, isto kao sto postoje...
-
Javljajte se momci da se vozimoooohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20250721/c3d4a581ab537b97517fb2e85abb6e0f.jpg
Sent from my 2201123G using Tapatalk
-
Ako je Bosko vlasnik dobro je
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Prođoše praznici, đe su slike?
https://i.postimg.cc/PhtNPpV6/20250713-155710.jpg
https://i.postimg.cc/xjTd7hbr/20250712-163620-1.jpg
-
A to ti je manje vise svudje tako kod nas. Ja sam odveo motor na servis vratili ga bez pola sarafa na skidplate-u a ostali labavi nezategnuti. I sta da radis? Sve sam odraditi ako nije u garanciji a...
-
Vozite li se? :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250702/18c61237ca270f18da44b1f768dfa59c.jpg
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
-
Peti dan još ništa, nek su zdra'o samo
-
nemaa
Poceli smo da radimo na sebi - sam svoj majstor svi :)
-
A isto dosta, ispade isti đavo paketomat ili da oni donose (ukoliko nije NTC a nije u mom slučaju srećom).
-
Mene samo zanima možemo li mi kako da izađemo iz savezništva sa teroristima i da pokupe onu njihovu ambasadu sa žicama ispred dvorca Kralja Nikole ono ruglo od arhitekture što su digli.
Poslano...
-
svaka cast
isti sam ti, ne sjekiram se je li najljepse koje moze biti, ali kad ustedim 50-80% na trosku mi znacajno doda na faktoru ljepote :D :D
-
Juce instalirah temu i potrosih 15€ bas se odusevih. jeftinije no na tusku pjacu
-
Doslo je vrijeme da sam moras dosta stvari odradit. Eto za ogradu, kupis aparat za varenje i i jednu kutiju od 6 metara i naucis da varis, da je bog eto klipova na yt..pa izvaris sebi ogradu...i...
-
Prosjecna cijena kad sam ja radio je bila 500e za metar duzni kuhinje. E sad samo za donje elemente bi po nekoj logici trebalo da bude pola od toga
Ovo sto pomenuste za busenje rupa i mene...
-
Posto nas ima od svukud, racunam da cu mozda dobiti neku ideju od vas nego istrazujuci (oskudne) mape
Zelio bih posjedovati komad sume nedje u ~centralnoj regiji (u sustini da nije krajnji sjever...
-
Minvajl u Gazi nastavljaju sa zločinima preko 1800 mrtvih.Njih očito ništa ne može zaustaviti niti iko oće.
Mala digresija zanimljivo kako je civilizacija reagovala na ruski pasoš nakon...
-
A da li na tu drugu kupovinu gdje iskoristiš 50 evra kredita isto dobijaš mogućnost povratka kredita kao da si platio punu cijenu?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk