Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ajde onda da se dogovaramo za sjutra-preksjutra, danas imam jedan rođendan, trebam ići, pa se čujemo
-
Ja bih mogao opet, ali ne mogu obećati da će svi biti spremni do 1. septembra
Za monitore se još neko javio. Eto ako ste raspoloženi, možemo se organizovati
-
Primijetio sam i ja to odavno, gabeljizam klasični. Neka to, no je jedan ima obraza da kasnije iste te stvari prodaje, promijeniti pravila definitivno...
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
-
Evo da vidimo kolega @Neko Treci je prvi pitao, pa kad mu slikam, vidjecemo
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Mislim da bi supruzi dobro pomoglo za rabotu koju obalja… ako ne vratio bi ga nazad na poklon… ok, javi ako ti se ne ugodi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Mislim da je pravilo da se oglasi javno odje onaj ko rezervise, a ne pp. U tom smislu @nekotreci nije ispoštovao pravila.
-
https://youtu.be/YFrDE0er9Dc
Sent from my SM-S901E using Tapatalk
-
https://autodiler.me/automobili/toyota--ad314505223me
ovo je vjerovatno najbolji auto koji mozes uzet za te pare (ne mislim konkretno ovaj primjerak jer ne znam auto vec taj model)
-
Samo za japance mislim da ne, jedino da mozda neki otpad ima jedno ili dva auta to je to...
Sent from my LYA-AL00 using Tapatalk
-
Cudilo me da se prije nije otvorila tema o ovome xD
Sjeca li se ko One Coina?
Ili mozda Jezde i Dafine?
-
Mijenjam 3090 za bacvu benzina.
-
Oko 85% bitcoina je izmajnovano, kad se izmajnuje svih 21 milion, tek tada kreće igranka. Do kad će da traje ludilo s majningom? Vjerovatno nikad neće ni prestati, moje mišljenje.
-
Na prodaju EXTREME gaming and WORKSTATION laptop- ASUS Rog Strix Scar 17, star 20 dana, koristen par dana, full pakovanje, sa svim papirima i kutijom, u garanciji 24 mjeseca.
CIJENA- 2550e
...
-
Days Gone :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210610/ad480b4cc0f3b3bf0ab5506c33675517.jpg
Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk
-
Koliko se god trudio da se naviknem, monitor je prevelik za mene. :) Star 20 dana, dovezen iz INO, nema garanciju. Kutija, fullpack, zapao me odličan panel bez mrtvih piksela, bez probijanja...
-
Za sad je u ponudi plastika PLA Filament, Stampa traje u zavisnosti od kolicine detalja na stamapnom predmetu, za manje zahtjevnij se to svodi na dva sata otprilike, dok pojedini modeli se stampaju i...
-
Jeste, majmun joj je bios zamenio. Vratio sam joj fabrički bios, sa originalnog sajta i skinuo drajvere. Evo zadnja dva sata radi i nisam imao problem. Hvala na pomoći ljudi!
K̶o̶ ̶h̶o̶ć̶e̶ ̶d̶a̶...
-
-
-
Uzmi Macbook da te ne boli glava , za ove pare ces naci neki stariji malo dobar Pro , ili Air-a novijeg.
Ko ti kaze da oni ne mogu gurat laze ka pas ili ga nikad nije imao , nakacis eksterni monitor...
-
Za foto obradu će svaki završiti posao.
Video obrada je složenija, zavisi prije svega od težine fajlova (rezolucije, dužine videa, kodeka koji se koristi, itd)...
Ja recimo uspijevam FHD od 10min...
-
Trenutno najbolje sto mozes da dobijes za ovaj novac je:
LAPTOP ACER A315-41G-R2EU NX.GZBEX.040
Procesor:AMD Ryzen 5 2500U, 2,00 GHz, Core 4
Memorija:12GB DDR4
Hard DD: SATA 1000 + SSD 128...
-
Samo cu SSD da prokomentarisem , drugo nista, ti si naravno gospodar svoga oglasa ...ali era kada se gigabajt SSD memorije , placao euro ili skoro euro kao u ovom slucaju , je zavrsena prije 10...
-
Plasman automobila
1. Lexus IS – 85.4%
2. Honda Accord – 85.2%
3. Lexus RX – 84.3%
4. Honda CR-V – 84.2%
5. Toyota Prius – 83.9%
6. Toyota RAV4 – 83.4%
7. BMW 5 Series – 83.3%
7....
-
Ima li ljepšeg auta od Honde Accord??? Nema.