Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Gagarine, ajde ne ... A znaš i sam zašto ...
Vučićevski patetični spinovi, nema što.
OGRANIČIMO MIGRANTE
-
Debilna nam je ovo priča za stanove, skrećemo sa teme.
A tema bješe da imamo dovoljno problema sa domaćim kriminalcima, sitnim i velikim. Ne trebamo dodatne.
OGRANIČIMO MIGRANTE DOK SMO NA...
-
Za takav zaključak nam nije trebala sinoćnja emisija.
-
Ako treba. Kao što je bilo u ovom slučaju. U idealnom slučaju bi radili šipka i mrak pa neka uživaju u porodičnoj vožnji invalidskih kolica.
-
Koliko je glup narod odje vidi se u komentare
Dje se raduje narod da imaju 40%
Kakav ce nas dps snac kukavce...
-
Obično neka stranka osvoji vlast, zauzme pozicije pa onda dođe do borbe za kontrolu tih pozicija koja može da dovede do pucanja. Ovi ejakulirali prerano. Milačića i Dajkovića ne računam jer... to su...
-
citiracu se
Pola naroda nije zdravo u glavu jadan, a ne autom da upravlja....20% saobracaja je na droge, 20% je pjano, 40% je na ljekove za smirenje( na koje fino pise da se ne smije...
-
Lucke će biti amater kad je prelijetanje u pitanju u odnosu na Tripija [emoji846]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
Kakvo zastiđe.
Mislim na ovo sa novinarkom vijesti
-
Bas je cudno da poziv za podrsku Canka, Komsica, Kurtija...nije imao nikakav odjek u narodu Crne Gore.
-
Zove tata, pita đe si, rekoh evo pijemo. Kaže pij sine, i treba da piješ da se napiješ! Prvi put mi u životu kaže ovo [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji123][emoji123][emoji123]
Sent from my...
-
Pade. Nadam se da ce i brzija dana put Spuza.
-
Znaci posle 35 godina ispratismo najveceg dusmanina Crnogorskog naroda
Nek nam je srecno svima i onima koji slave i onim drugima.sad spustiti tenzije i da ovo postane praksa da svakog ko ne valja...
-
Auu,bas ubjedljivo,vjerovao sam da će bit za 2-3 procenta bliže. Svaka cast narode,konačno [emoji7]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!
-
Ideeeeemoooo slavi Crna Goro!
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20230402/ba89089fee48839e2e1d2786f3d5a3e6.jpg
Sent आत्मनः
-
Vrijeme mu je bilo vise da ide, dzabe pare, dijaspora....
Jedva cekam da vidim kako placu ovi sisnjari koji navodno vole vise CG od mene, a njima ista sluzila kao paravan za necasne stvari.
...
-
To ti je 50% jeftinije ali skoro 100% skuplje :) kako to da nam je inflacija 100% u zadnjih godinu dana? Pricalo se o nekih 15%?
Vele forumaski magovi da je inflacija zbog ES, a nije zbog ES no na...
-
Pa samo naivcina je mogla da vjeruje da je inflacija kriva za ovoliki rast cijena..
Trapist sir bio 10 eura prije ove akcije,sad 5.5 eura..Skoro 50% jeftinije..
Mi i da imamo plate od po 1500...
-
SJUTRA NA IZBORE SVI BROJ 2 !
DA SE RIJESIMO KUGE NAKON 30 GODINA !
-
Hahaha bogami nije. Ja odje zivim i radim i ovoj drzavi placam porez.
-
Neka iskoriste pravo glasa i neka se gube. Da bih im sve para sto imam sad samo da ih ne gledam vise. Kucu bi prepisa ovakvim nistavilima sto se za 500 eura prodaju.
-
Diktator svaki jednom mora pasti , a ovaj naš diktator pada sjutra , pa da nam se više nikad ne desi da imamo posla sa diktatorima.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
-
Samo da nikad sebi ne dozvolite da budete ovakva pudlica pa da nekog politicara (apsolutno nebitno kojeg) nazivate "kraljem", "gospodarom" ili "ocem nacije".
...