Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Brzo ce valjda da komunalna preuzme da kaznjava auta sa 4 zmigavca :)
Traze vozace uvodi se treća smjena al bas
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
Da je srece da se ovakve aplikacije zabrane.
Jos se radi promocija [emoji848]
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
-
https://www.instagram.com/p/DT5isPKjFXC/?igsh=dG1wN3J5aGNjbnV6
E ne moze bolje za ove pare.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Skuter kod nas vozit, pogotovo na primorje, s jednom nogom u grob kakvih ima vozaca.
Zato sam otpisao tu opciju.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
Ista prica svake godine a cijene samo rastu li rastu. Ko god ocekuje da od stanova povrati investirano za 10, 15 ili 20 godina taj je poprilicno lud i treba da gleda neke druge stvari (placevi,...
-
Tako sma i ja mislila, najgore mi je sdtan unistilo domace stanovnistvo :( To bolje da vam ne pokazujem.
Prvo Rusi a poslije turci, sjajni. Novi stan i dalje je nov. 3 godine je na rentu. Ali po...
-
U blok nemas *****nja, to ti podize cijenu masu.
-
Priča mi je poznanik kojem su se te matore kineske fukse bile naselile u ulaz na sprat đe mu je familija.
Vjerova ili ne bio je red na stepenište ko će da upire. Naravno, džabe pozivi policiji i...
-
Kad kažem 25 hiljada za renoviranje, u to ne uključujem opremanje. Pod, instalacije, zidovi, vrata, prozori, kupatilo...
-
Ja sam uzeo stan, nov
46 kvadrata. Kupatilo necu mijenjati mada je gadluk realno, eto tus bateriju, onaj lavabo set i ogledalo
Da se sredi dobro proce 25k eura, tehnika, kuhinja, predsoblje, tv...
-
Računaj još minimum 25 hiljada za renoviranje. A vjerovatno i više.
-
Zagledah slike, rekao bih da vlaži malo plafon u jednu spavaću, a i peti sprat na ćošak ove zgrade kod Captain Jacka moguće da je pod ploču. Tako da 3000 skoro za metar, ne znam baš.
-
Raspisan tender za izradu idejnog projekta brze saobraćajnice koja će povezati obilaznicu Budve i auto-put Bar-Boljare
...
-
Zaustave od pocetka do kraja, auto udje i mora neko da se vrace. A gledao sam i kad neko ostavi u drugu traku i ode da zavrsi.
-
-
500 eura jednosoban stan izdat u siti kod Ksporta na godinu dana... frešak info
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
-
korisne površine 12 kvadrata
-
Ali 94 hiljade i 962,00 eura.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20251205/986c4bec7577a882783cb5e0583cfbda.jpg
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
-
Samo da vam javim da ne kupujete stanove, bice za 70-80 EUR mjesecno za stan od 70-80m2. Prvo Velje brdo, sedmocasovno radno vrijeme i onda ovo.
Bečki model u Crnoj Gori, kirija 10 odsto plate...
-
Vjeruj mi da ne zelis nista od ribe u montefish da uzimas, to je otrov.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
Dje ga je jakov da nas nauci kako dvoje koji rade u voli mogu da kupe stan i da zive i putuju i dizu djecu
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
-
Imam neke treninge u New City, i ladno tik uz dvije poprecne zgrade na dva metra pravi se treca poprecna zgrada, kompletno ce zatvoriti svjetlost za ove dvije. Ko je to dozvolio, kakva smo mi...
-
Imam stan u PG na prodaju.
Okačim stan na Estitor i Realiticu (nisam vala niđe drugo kačio), da ne pominjem koliko lešinara od Agencija me zvalo.
Iako je naglašeno da ne sarađujem sa agencijama i...
-
Vodite racuna oko akcijskih proizvoda u ideuu, istekli rokovi prije par mjeseci.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
-
E ovo je sraman penal
Sent from my SM-F766B using Tapatalk