Search:

Page 1 of 19 1 2 3 4

Search: Search took 1.00 seconds.

1. Replies
    3,470
    Views
    573,184

Nosim ga vec dvadesetak dana i prosto moram da...

Nosim ga vec dvadesetak dana i prosto moram da podijelim sa vama impresije. Definitivno nesto sto se odvaja ali i sto vas odvaja
    ...
  2. Sticky: Poll: Koliko li se ovo suncalo da mi je...

Koliko li se ovo suncalo da mi je znat?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260613/a35ce7dd20b6d581c4e2b3ec7c3fc247.jpg

Sent from my SM-F766B using Tapatalk
  3. Replies
    25,734
    Views
    5,051,638

Možda trenutno i najbolji roštilj u zadnje...

Možda trenutno i najbolji roštilj u zadnje vrijeme, što se mene tiče u PG i okolini. Stefan, uštipci prva liga (saglasni smo bili da su bolji no Pod Pločom), džigerica fenomenalna (mada ruku na srce...
  4. Replies
    10,291
    Views
    2,267,550

Sticky: U cijelom svijetu se banke bore za klijente. Kod...

U cijelom svijetu se banke bore za klijente. Kod nas se naplaćuje korišćenje mobilne aplikacije banke [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Treba još da rastemo. Doći će i to, no sam...
  5. Replies
    18,034
    Views
    3,256,962

Neka Njemačka grupa u Dobre Vode čistili smeće,...

Neka Njemačka grupa u Dobre Vode čistili smeće, skupili silu kesa, i dok su čekali da dođe kamion da poveze to, došla komunalna i napisala im 500€ kaznu za smeće.

Ovo samo kod nas ima...
  6. Replies
    20,609
    Views
    2,637,820

Posle one fabrike cipsa ona je jedina otvorila...

Posle one fabrike cipsa ona je jedina otvorila novi biznis i stvara novu vrijednost...

Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Replies
    6,770
    Views
    1,628,849

Sticky: Zahvalite zelju mitrovicu i njegovom pink paketu...

Zahvalite zelju mitrovicu i njegovom pink paketu koji je podigao cijene prema operaterima i zbog cega je i izbacen iz Bosne i Hercegovine. Neka ga uvrste u poseban paket koji se posebno placa pa da...
  8. Replies
    25,734
    Views
    5,051,638

Mjera za one kojima je malo pet, a mnogo deset.

Mjera za one kojima je malo pet, a mnogo deset.
  9. Replies
    18,034
    Views
    3,256,962

Nedje prvo cuh u prolazu na TV...kao "za CG rat...

Nedje prvo cuh u prolazu na TV...kao "za CG rat na Bliskom istoku moze biti dobra sansa za turizam"

Aj reko kakav je ovo gadluk, ali ajde...mozda se nekom balavom novinaru sa cuclom u usta omakla...
  10. Replies
    25,734
    Views
    5,051,638

Rostiljijade one dvije ka menze, stoje mucenici...

Rostiljijade one dvije ka menze, stoje mucenici na vrata, da se uleti za sto, makse, dva puta svratio, vidim na vrata se ceka, vise se gledati necemo.

Tu es mon hero.
  11. Replies
    8,651
    Views
    1,193,904

Sticky: Po meni najveći problem našeg tržišta je što...

Po meni najveći problem našeg tržišta je što služi kao siguran vid deponovanja viška i na taj način "čuvanja" vrijednosti novca. Kod nas ne postoji berza, privreda nit bili koji drugi vid ulaganja da...
  12. Replies
    9,340
    Views
    1,527,224

To je tako ima 30 godina na zalost. Sve i da...

To je tako ima 30 godina na zalost. Sve i da stave stubice opet ce rpditelji ckeati princeze i princeve iz skole.
  13. Replies
    8,651
    Views
    1,193,904

Sticky: Ako država krene u oporezivanje nekretnina na...

Ako država krene u oporezivanje nekretnina na način da onome koji posjeduje više od jedne, za svaku narednu nekretninu godišnji porez mu obračunava po znatno višoj stopi. Ako je u priči i uvođenje...
  14. Replies
    8,651
    Views
    1,193,904

Sticky: Pokušaj veli da uzmeš stambeni kredit, sad su...

Pokušaj veli da uzmeš stambeni kredit, sad su pale te kamatne stope i usaglašene su sa Euro Goriborom, možete žena i ti da uzmete 50 000 denara, neka vam žirira tetka iz Amerike, Dragan Bokan i Salah...
  15. Replies
    8,651
    Views
    1,193,904

Sticky: Kad uđemo u EU,porezi(kao što su u EU) su jedino...

Kad uđemo u EU,porezi(kao što su u EU) su jedino što može oboriti cijenu kvadrata. A onda će vlasnici viška kvadrata da blokiraju neki kružni tok, ako je koji ostao a da nije zauzet već

Sent from...
  16. Replies
    8,651
    Views
    1,193,904

Sticky: Nema po Eu toliko drzavnih poslova.

Nema po Eu toliko drzavnih poslova.
  17. Replies
    8,651
    Views
    1,193,904

Sticky: Sto bi svaka reklama za svaku mogucu zgradu u...

Sto bi svaka reklama za svaku mogucu zgradu u podgoricu rekla, novu dimenziju stanovanja
  18. Sticky: Poll: Stranci su ***** golema Najmanju ocjenu na...

Stranci su ***** golema

Najmanju ocjenu na booking sam dobio od svedjanke i norvezana

Pazi sad ovo svedjanka je dosla kamperom sama, obilazi svijet ali najvaljeno veliko zahladjenje pa kao da...
  19. Sticky: Poll: Zovem Cilimaru u PG, covijek se javlja sa "alo"...

Zovem Cilimaru u PG, covijek se javlja sa "alo" [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28] pitam ga da mi provjeri ima li na stanju nesto veli lik ae zovi me za 5min radim nesto [emoji1787]

Sent from my...
  20. Replies
    8,651
    Views
    1,193,904

Sticky: Jeste pametni su, isto kao i Izraelci (vrh vrhova...

Jeste pametni su, isto kao i Izraelci (vrh vrhova sto se tice svih oblasti nauke, medicine, industrije, IT i vojnih tehnologija). Ko je kriv Crnogorcima sto nisu recimo obrazovani kao Izraelci?

Ko...
  21. Replies
    8,651
    Views
    1,193,904

Sticky: Jutros od Kamenara do Igala, sta se radi i dje se...

Jutros od Kamenara do Igala, sta se radi i dje se iskopi vrse, temelji, gradnja, prodaja zalosno je sve. Cijela cg je kao jedno gradiliste bez reda i nacina....samo krcaj, kopaj, izlivaj, pravi, peri...
  22. Sticky: Poll: Nece Bokana, pardon Gvozdenovica ;) 'ugasiti'...

Nece Bokana, pardon Gvozdenovica ;) 'ugasiti' LIDL niti slicno. Ono sto bi moglo da im smanji apetit za extra profitom, je da drzava CG formira svoj lanac supermarketa gdje ce gradjani moci da kupe...
  23. Replies
    1,991
    Views
    341,232

Sticky: PUP nije ili nece biti problem. Restitucija hoce....

PUP nije ili nece biti problem. Restitucija hoce. Problem je sto ima vise vlasnika i zahtjeva za m˛ zemlje nego sto je stvarno povrsina one livade. Pa dok se ljudi dogovore koliko je cije potrajace...
  24. Replies
    9,340
    Views
    1,527,224

I onda dodjes na Sozinu i jos duza kolona :) Dok...

I onda dodjes na Sozinu i jos duza kolona :)
    Dok ne rijese cep u Sutomore, sve ostalo je sviranje q
  25. Replies
    10,291
    Views
    2,267,550

Sticky: Malo prije majka bila u CKB da pošalje 35 EUR...

Malo prije majka bila u CKB da pošalje 35 EUR preko deviznog, u drugu državu unutar EU.

Ovi sa šaltera joj poslali preko SWIFT-a - provizija 24 EUR.

Rekoh majci da se vrati na šalter i da mi da...
Results 1 to 25 of 460
Page 1 of 19 1 2 3 4