Search:
Search took 1.00 seconds.
-
-
ŠĆEPO SPASIO ULCINJSKU PORODICU: POHAPSIO TRI KAMATAŠA MEĐU KOJIMA VLASNIKA KLADIONICE IVANOVIĆA, jer su za pozajmicu od 20 hiljada toj porodici htjeli da uzmu dva miliona eura i da ih omrče!.
Hvala...
-
Vodim te na pice, ne obecavam nista posle [emoji23]
-
https://i.postimg.cc/g0j13wrZ/Screenshot-20260602-221920-Photos.jpg
Jedno od prvih zimovanja. I nikad veće batine, svo troje. Nije se dešavalo više.
A dušu smo im izvadili taj dan (i potpuno ih...
-
Ao kakvi kolaci, stari ja bi pojeo cijeli pleh :)
Kolac s visnjama mi je nekad bio omiljeni...
A tek palacinke s nutelom i bananom...
Ao :)
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
Grawe, Lovćen, Sava, tim redom.
-
-
Probaj na moodah tripi pa nam javi
Da znamo da ne idemo na adu nespremni za 15 godina nego da to sija[emoji23][emoji23]
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
-
-
Koja je poenta allseason ako ih ne drzis tokom cijele godine?
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
-
Onih par marketa da uzmu i da sluze svinjsko meso imali bi troska u prvih mjesec dana dok usijane religijske glave ne sracunaju da im je skupo da trguju u one dvije piljare oko centra a da je Berane...
-
Slazem se dok god vjerujes u "nesto", ali ne i u situaciji gdje si tvrdokorni pravoslavac, musliman, katolik ili nesto trece ali samo na papiru.
Dovoljno je da vjerujes ali da lazes, pljujes...
-
Veliki vjernici spameri ajd malo skalajte i rashladite se sa ovog topica. Jel' moze?
Nije dosta sto ste svi vjernici (i na jednoj i na drugoj strani) a ne postujete ni 10% onoga sto vam vjera...
-
jesi li ti zenja ili nezenja? :D
sumnjam da me KIneyi spijuniraju pa zato on ide dje mu je zabranjeno :D :D ahahahahah
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20260601/c98a46496a7ee0419e558925ffd7174f.jpg
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
-
Nisam ja baš prestar, samo sam star u duši. A svakako nikad nisam slavio rođendane. Kuliš bio čuveni patolog, ko zna koliko je leševa obradio. Pretpostavljam da otud pjesma oko guženja nečijih očeva,...
-
Odavno ne slavimo rodjendane ni on ni ja :joy:
-
Ma lagano,i da nisi,da smo zdravo :)
A što se tiče NetworkMaster-a,pogrešan si utisak stekao i ti i svako ko misli slično,jednostavno je momčina,da ne dužim :)
-
Što piješ ti @joni sumnjiv si mi nešto. [emoji1787]
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
-
Ili on ili neki Piroćanac...
-
Znaci pravi crnogorski [emoji3][emoji3] strogo sto mu je posa' [emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
-
samo stres...
izadje budala sa baze, vrti se 30 sekundi, to ima ir, lidar, radar, cakre, pasulj sveee da mu pomogne put da nadje i opet prvo sta uradi je ode u kablove dje mu je direktno oznaceno...
-
Takav se tamo još rodio nije [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Svi putevi vode u Brskut [emoji16]
Đe se veli udala? [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
samo smanjuju... docicemo na to da treba da im se javimo izmedju 10:34 i 10:57 ali samo neparnim danima