Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Ili on ili neki Piroćanac...
-
Kakvi otrovi...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
Не зна стока без да буде стока. Пи.
-
Pa razislo se? Treba u jednu gigantsku ludnicu ulozit ovdje. Ali bas gigantsku, vodecu u makar Evropi. Pa polako, redom... Od ozbiljnih devijacija do sitnijih psiholoskih problemcica. Svakoga, bez...
-
Valjda suzavac neka glava bačila.
-
Suzavac, koliko ***** od 1 do 100 trebaš da budeš PI
Sent from my 17PM using Tapatalk
-
Isto i Heineken iz francuske. Katastrofa
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
Koka kola iz Albanije je bas odvratna, ima metalan ukus, vazda mi je bilo smijesno jer na onu bez cukra pise "zero sheqeri"
-
Danas sam upoređivao kameru na S25 i S26 ultra. Ne znam koja je gora.
-
Moze omlet i bez tortilje 🥸
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
-
mBank ostaje naravno. A izgleda da se i ApplePay/Google azuriraju automatski i da ne mora nista da se uradi. Samo ima nekoliko sajtova gdje imam sacuvanu karticu, pa cu da vidim da li ce to morati...
-
Uh, sad tek vidim da sam kliknuo na pravna lica misleci da gledam fizicka. Presjekoh se misleci da cu opet morati da mijenjam banku.
Ty Sale!
-
dje ce coek zalit nekog ko je svjesno pjan i/ili drogiran sjeo da vozi misleci da je sta? supermen?
ne vala, pa da mi je iz kuce
zalim samo ako takvi udare koga ili ne daj boze ubiju - ove s...
-
Kako je uspio? Nabijaju se u branike ne ostavljaju razmak da može pješak proć, ako ovaj naprijed naglo zakoči odma eto nezgoda. Gledaju se telefoni, priča, obrne se za nekom guzicom okolo, vidi neko...
-
Skanderborg hendikep -3.5 1.poluvrijeme (EHF liga)
Vardar hendikep -2.5 (EHF liga)
Magdeburg (LP) + Nantes (LP) + Aalborg (Danska) pobjede
I igraci EHF liga:
Lang under 3.5 (St.Raphael)...
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20251117/54c2e9e99e4b57226c98e68b7cd523a8.jpg
Pozzzzzzz
-
A koga mi to branis leba ti?
Imao sam blagi fajt sa jednim od njih ljetos na Nijagarine vodopade, falilo nam stolica i pitam lika pored da li je slobodna stolica, kaze da, ja da uzmem kad evo ga...
-
У свој овој мучној ситуацији, Љубо Филиповић је (опет?) успио да буде најјаднији.
https://x.com/ljubofil/status/1982570233895522473?t=sM_4yzhOqGGSaUkV2AypcA&s=19
-
Kod mene u naselje postoji neki malo veci smjestaj za radnike...Kunem vam se naselje je postalo Ghetto.
Uvece je svaka klupa, i svaki cosak okupiran sa njima...Na svaki su cosak, piju, pricaju, puse...
-
Demolirali mu stan, pa što? Rizik poslovanja druže. Bavi se najparazitskijom djelatnošću na svijetu đe kupiš stan i čekaš da ti od njega kapa svaki mjesec i da nemaš ni jedan zayeb godinama.
Kako da...
-
Debilna nam je ovo priča za stanove, skrećemo sa teme.
A tema bješe da imamo dovoljno problema sa domaćim kriminalcima, sitnim i velikim. Ne trebamo dodatne.
OGRANIČIMO MIGRANTE DOK SMO NA...
-
RCS isključen zbog Jibe servisa?
Da je RCS isključenmože se pronaći i na brojnim forumima i temama na Reddit mreži, ali svuda nedostaje ono glavno… Kako ili kada će problem biti rešen?
...
-
Ali nema dodatni popust na vec snizene artikle.
-
Dva dana sam ga koristio bez maske i onda uzeo Samsung oficijelnu.
Bez maske je baš onako Premium. Čvrsto a lako, međutim bio mi je preklizav pa sam stavio silikonsku dok čekam Aramid iz Kanade. ...
-
Nije samo fokus problem, već i šum. Fotografije su zaista katastrofa. Evo poređenje sa S22. I nije feleričan primjerak, svi su takvi. Vidim žale se i po Samsung forumu, i po YouTube i po redditu.
...