Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Za treniranje živaca odlična, umjesto da se skoncetrišu na raščlanjenu postojećih misterija (a dobro su završili treću sezonu, lijepo se počelo uvezivati) oni ladno ubacaju fakin' lutke, goleme i šta...
-
Ја прије неки дан пођох у апотеку мајци неки лијек да узмем, и видим за мном ће и једна жена, па јој придржим врата. Пролази она, ни мрш магаре.
-
Nema potrebe da zamišljamo, viđeli smo [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
3k eura kvadrat a vidji listu letova[emoji23][emoji23]
Ja vjerujem da do jutra iz nisa ima vise letova no iz ove...
-
Kodiraj video in motion, skini spotove na flesku i cepaj...
Youtube je glupost, bez ako ces da gledas glovo reklame ili reklame za kladjenje
-
U klasicnoj su formaciji...jedna pokriva ko izlazi iz objekta, dvije pokrivaju ko dolazi, sa pozicije zemlje... Jedna prati takodje ko prilazi, ali sa nize pozicije drva odakle moze da reaguje...
-
Haubu
Sent from my OP13 using Tapatalk
-
Dobro mali servis na 2000, nego stanste tacno otvorili nakon 2000 km? Cep od ulja?
-
vjeruj mi, evo samo pauk sluzbu da omogucis privatnim firmama da rade GARANTUJEM da u roku od pola godine ne bi bilo nelegalnih parkiranja djavolje - to bi samostalno popravilo kvalitet saobracaju u...
-
Zovi +38240200700 i pitaj.
Inače meni stoji na carini od 06. Decembra par pošiljke u NTC (sa Aliexpress-a). Ništa se ne mrda.
-
Znali su biti mnogo bolji i popusti, meni na ovaj katalog ne upada ništa u oko što se tehnike tiče...
-
https://www.cdm.me/hronika/podgoricani-osumnjiceni-za-iznudu-novca-jedan-budvanin-im-prijetio-oruzjem-drugi-im-ukrao-auto/
Ovi su krizirali, pa su htjeli liku da otmu pare, pa su onda posli da...
-
Ponekad on povuče ispravne parametre, zato i kažem [emoji6]
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
-
Meni je stari prije 45 godina imao key less na auto.Priđe mu on otključan.Uđe,bez guranja ključa ga palio na dugme.Jedino mu nije radilo zaključavanje kad se udalji od kola
Sent from my 24090RA29G...
-
Trošak, danas je sve trošak, svuđe se krate troškovi o kvalitetu da ne pričam, počev od auto industrije pa na dalje. Ada sjećate li se igračkica iz kinder jajeta devedesetih, ABS tvrda plastika,...
-
Meni je wireless najljepsi
-
Zaboravio si močvaru ispred jezera...
-
Cijeđeni veli ananas. A što je ovo...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
-
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20251008/d09c5422770e140f9407360990f39f9a.png
Izgleda da jeste
-
Okle 3000km, je li ide doma preko Španije?
-
Parola pustiti budalu nažalost je tako ali bolje sačuvati i sebe i drugoga i sve učesnike saobraćaja koliko čovjek može.U Podgorici je stvarno grozno stanje glede saobraćaja kad ti postane uobičajeno...
-
Niko nije rekao da je kriv, samo kazemo da je morao voziti opreznije da bi izbjegao sudar. Mozes se u milion ovakvih situacija zalecet kada nisi kriv ali sto ti treba da se sudaras. O tome procamo, a...
-
Tacno, mislim nijesi kriv ali znas dje si i moras oprezniej uci u raskrsnicu a ne kao muva bez glave.
-
Ja stvarno nijesm koristio i ne znam, mada, pretpostavljam da ce vremenom biti dosta tih servisa...
A imam neki blagi osjecaj da ce poslije ovog kruga pakla krenuti novi, za ove sto su ogubili...
-
Patentiraj to slobodno
Sent from my SM-F766B using Tapatalk