Search:
Search took 1.00 seconds.
-
Uf, uf..a bači jednu ovamoo...
-
Mozda kao partija im je najblizi ali ljudi su dva svijeta, ljudi iz Pozitivne i URA-e su to pokazali. A sto se tice kritikovanja, to je sustina opozicije da kritikuje i pravi pritisak na vladu. Isto...
-
Picerija Dominus u Petrovcu na setalistu, bomba su im pice, cijene korektne. I za divno cudo, i prosle i ove godine odlicna usluga.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
-
Danas sam nekoliko sati sam bio na putu, a prijelo mi se nešto slatko. Stadoh na INA benzinsku pumpu (bivši Vuk petrol) na izlazu iz PG ka CT, uzeh mafin Jafa. Odličan, nije presladak, fil od...
-
E namjeravam da odem jedan dan kod njega da probam to sto sprema...pratim ga na Insta. To je cudo od orijent hrane
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
-
Nije nije istekla ima novu srećom.
A po navici dajemo pasoše i dje ne treba. I onda svako malo da ih mijenjamo
@boro.durkovic Hvala drug
-
Kad stižu Saudijci?
Sent from my SM-S906U using Tapatalk
-
Znaci, taj običaj je ostao? Nijesam odavno bio u NK kafani, ali to je ono čeg se sjecam. Čitav sto popločan pivskim flasama.:p Svak oće da plati. Jednom sam vozio nakon Nk kafane, pa sam na povratku...
-
Ribara Ribnica ubija.Svaki dan im dolazi svježa riba i to što imaju isprže,rasprodaju i zatvaraju.Subotom ako ne zovnete na vrijeme(rano ujutro ili u petak)-nema.Istina,uglavnom naručim pastrmku koja...
-
Ima li đe na dijelu puta Berane - Podgorica da se pojede domaća pita sa zeljem? Najbolje bi bilo da ima neđe u Berane za doručak. [emoji846]
Sent from my KB2003 using Tapatalk
-
Uh, dobra vina a i pjenušavac